Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2012. 11:39h.

Mena creu que la reforma del PP "respecta els treballadors"

El conseller admet que "la música ens sona bé"

Mena creu que la reforma del PP "respecta els treballadors"

El conseller Mena

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha mostrat en una entrevista a Catalunya Ràdio, el seu suport inicial a la reforma laboral plantejada pel govern del PP. El conseller ha assegurat que "la música ens sona bé", per la qual cosa ha avançat que el govern català li dóna "una confiança inicial".

"No ens podíem quedar en una situació com l'actual en la qual Espanya està condemnada, cada vegada que es produeixen sobresalts econòmics, a taxes d'atur per sobre del 20%. Alguna cosa s'havia de fer. Benvinguda sigui la reforma", ha postil·lat. Mena considera que el projecte presentat pel govern "respecta els drets adquirits" dels treballadors davant l'abaratiment de l'acomiadament.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Manolo, Barcelona, 13/02/2012 - 19:25

Así que la música le suena bien. También era profesor de ESADE este elegido entre los mejores?..

El y sus valores.

El Gran Timonel, más vale que los hubiera escogido directamente del PP.

Eso sí, .... la derecha es la derecha

y pensar que hay trabajadores que les votaron..........

#3 Xipolleig, Barcelona, 13/02/2012 - 12:44

El que si ha quedat demostrat és que el sr.Mena sap parlar japonès.No sé si servirà per alguna cosa pels treballadors d'aquesta nació, però podrà com a mínim per llegir haikus.
Poder és la solució pels "lunes al sol " anar recitant haikus.

#2 LLanso, Tiana, 13/02/2012 - 12:22

Aquestes declaracions la va fer desprès d'una farra amb els empresaris oi?, quants llocs de treball a creat des-de que es conseller, perquè S'El va fer conseller per això oi?

#1 Almogàver , La Sagrera , 13/02/2012 - 11:52

L'atur només té un remei per aturar-lo: Que en Mena torni a ESADE a forjar especuladors i deixi la Conselleria en mans d'un que no sigui , però que sigui honest i eficient.

#1.1 Trinity, BCN, 13/02/2012 - 12:22

si no has treballat mai és llògic que pensis així

#1.2 R Romero, Barcelona, 14/02/2012 - 08:53

Trinity el prometió bajar el paro a la mitad, en esta legislatura. De acuerdo, de momento NO ha acabado. De acuerdo, NO ha dicho como hacerlo. Pero según vayan las cosas, NO bajará a la mitad si NO que se quedará igual o aumentará. ¿Serás especulador Trinity? Viva el pensamiento trinitario