Política · 25 d'Abril de 2012. 10:41h.

Mena recomana als joves "anar a servir cafès a Londres"

El conseller d'Ocupació ho justifica per "guanyar fluïdesa amb l'anglès"

Mena recomana als joves "anar a servir cafès a Londres"

Mena, al Parlament

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha recomanat als joves "anar a servir cafès a Londres". Mena ha dit aquestes paraules durant la comissió de polítiques de joventut del Parlament en rèplica al portaveu de les JERC, Gerard Gómez del Moral.

"De vegades es tracta de coses tant senzilles com de tenir una experiència vital a l'estranger. Per exemple, servir cafès a Londres", ha opinat el conseller. Mena creu que d'aquesta manera els joves "guanyarien fluïdesa amb l'anglès".

"M'agradaria que aixequessin la mà aquells que tenen fluïdesa amb l'anglès. Perquè si no, agafin el primer vol a Londres i a servir cafès", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#41 HeiHei, Tarazona, 26/04/2012 - 16:56

Les idees d'aquest home són una bonyiga campestre. Vaja com tota la tasca que està fent. Mena, fes-nos un favor, dimiteix !!!!

#40 sotar79, Gotha (Alemania), 26/04/2012 - 16:37

Jo tinc 32 anys, tinc empresarials i estic fent de empaquetador (feina no qualificada) a una empresa de logistica a Gotha (Thüringen, Alemania).

Es cert que el meu alemany esta millorant pero es trist que molts hem tingut que fotre el camp perque no trobem cap feina a casa

#39 germanapepa, bcn, 26/04/2012 - 12:25

Aquest home és la representació vivent de la xuleria, la prepotència, la falta total d'empatia amb els que ho passen malament. Si hi creiès diria que representa la maldad, el diable. Que és dediqui a fer una mica bé la seva feina que per això li paguem i es deixi d'insultar i menysprear als altres.

#38 Maria A., Barna, 26/04/2012 - 11:31

Tengo un hijo de 28 años sin trabajo. Tiene una buena preparación y una excelente experiencia profesional. Por cierto, él puede levantar la mano para decirle a ud. que, aunque no fué a Londres si fué a Irlanda y habla perfectamente inglés (y ud?). Dé soluciones y deje de decir chorradas...

#37 alfonso, Vic, 26/04/2012 - 10:53

I no seria més barat per les nostres filles reobrir el Riviera de Castefa i que les nostres filles aprenguin idiomes de tot el món amb les companyes i clients? i de pas es guanyarien uns eurillos que no van gens malament en aquests moments!