Publicitat
Política · 29 d'Octubre de 2019. 18:00h.

Menas van participar en els aldarulls contra els Mossos

El Govern evita donar la seva versió dels fets

Menors estrangers no acompanyats van participar en els disturbis de Barcelona i van actuar contra els Mossos d’Esquadra en les protestes violentes que es van succeir a la capital catalana com a resposta a la sentència del procés, segons ha pogut saber e-notícies de fonts oculars.

Testimonis han explicat a aquest diari que van presenciar com menors estrangers tutelats per la Generalitat es trobaven entre els joves que van enfrontar-se els antiavalots dels Mossos. Entre els incidents dels darrers dies a Barcelona, es van produir barricades, a més del llançament d’objectes i la crema de contenidors.

E-notícies està a l’espera de la versió del Govern després que la portaveu de l’Executiu català, Meritxell Budó, s’hagi limitat a respondre aquest dimarts en roda de premsa que “no tinc constància” de la participació de menas en les manifestacions.

Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Urbana han detingut aquests dies a tot Catalunya unes 200 persones per desordres públics, danys i atemptats contra agents de la seguretat. També van deixar 600 ferits de diversa consideració, entre els quals, hi ha un agent de la Policia que es troba en estat molt greu.

Chakir El Homran
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Ramón, BCN, 16/11/2019 - 08:36

En Catalunya hay muchos menas y no tan menas que van de indepes, y forman barullo...Los de Torra les dan subvenciones por ser tan buenos "catalanes" y tener un sentimiento catalán indepe tan profundo, sí señor, si aquí no hay gente suficiente no hay problema, los importamos del Magreb.

#14 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 30/10/2019 - 12:20

No se puede ignorar a 2. 000.000 de independentistas (frase hecha), pero ya dice usted en algún video 400.000 nouvingunts. Un 5 % islam, yihad oculta (simpatía) un 10% islam yihad manifiesta (comunidad) un 20 % islam yihad combativa (toda la sociedad deja de ser viable para lo occidental). La minorìa hegemonica a atrincherarse en el puestu

#13 no soy nadie, barcelona, 30/10/2019 - 09:57

y otra cosa, siempre me habían parecido burradas las informaciones aparecidas en cierta prensa que hablaban del interés de la generalitat en importar marroquies, por ejemplo, porque eran más maleables a convertirlos en carne de cañón contra españa. Después del atentado terrorista de hace dos años... ¿y si se vuelve contra ellos?

#12 no soy nadie, barcelona, 30/10/2019 - 09:55

erc hace mucho daño poniendo a según que determinados individuos, se supone que representantes de un determinado sector de la sociedad, al frente de un micrófono, solo por eso, por ser "representantes" de un supuesto determinado sector social, a modo de dar imagen de cohesion, cuando ERC DESPRECIA a cualquiera que no tenga 1714 apellidos catalanes3

#11 Capit@n España, Purgandus Pópulus !!!, 30/10/2019 - 07:40

Cría cuervos y te sacarán los ojos...