Publicitat
Política · 15 de Novembre de 2019. 18:16h.

Menes van participar en aldarulls contra la sentència

Expulsen al Marroc un jove detingut a Lleida

Menes van participar en aldarulls contra la sentència

Incendien la Delegació d'Hisenda a Lleida

Un jove magrebí de 22 anys que va ser detingut a Lleida el passat 19 d'octubre acusat de participar en els aldarulls contra la sentència pel procés, serà expulsat al Marroc en no disposar del permís de residència. Al jove, que va ingressar en un Centre d'Internament per a Estrangers, se li va obrir un expedient urgent d'expulsió.

El detingut va romandre vint dies al Centre d'Internament per a Estrangers (CIE) de la Zona Franca, i posteriorment va ser traslladat a Madrid, on s'espera que sigui deportat al Marroc imminentment en cop el jutjat contenciós de Lleida ha rebutjat el recurs de la seva defensa.

Juntament amb ell, els cossos policials van detenir aquella nit sis joves marroquins a la ciutat de Lleida. Dos van ingressar a presó de Ponent II, dos a un Centre d'Internament per a Estrangers (CIE) i els altres dos van quedar en llibertat.

Menors estrangers no acompanyats també van participar en els disturbis de Barcelona i van actuar contra els Mossos d'Esquadra en les protestes violentes que es van succeir a la capital catalana com a resposta a la sentència del procés.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 17/11/2019 - 04:48

Y La Sexta ¿qué opina de esto? No se pierdan hoy en Salvados, a Gonzo blanqueando los menas y ennegreciendo a la policía (mala, mú mala) y al Estado español (malo, mú malo).

#7 gurguri, barcelona, 16/11/2019 - 20:01

Deberian estar en la cárcel los que han ocasionado un efecto llamado de estos chicos.Los de siempre hacen pingües negocios con los chiringuitos que han montado para estos chicos.Un ejemplo Canet de Mar.

#6 Jordi, barcelona, 16/11/2019 - 12:54

Excellent informació. Assumeixo: afectat està mentalment sà del cap. Pregunta: que motiva un invasor [immigrant il·legal], a cometre actes delictius envers una activitat socio-política que no li hauria d'interessar [¿?]. ¿Es possible subcontractar mercenaris per crear bulto i contribuir a disturbis populars? ¿Qui pagaria?

#5 Torental, Torrecilla, 16/11/2019 - 00:35

LLEIDISTAN
(No es broma de aqui 15 años, parecera Marrakesh o Damasco)

#4 Rasca, Castelldefels, 15/11/2019 - 20:33

Yihadistas al servicio de los golpistas !