Política · 15 d'Octubre de 2012. 12:02h.

"Menudo chaparrón”

Un sindicalista d'UGT fa broma sobre la situació actual del PSC

"Menudo chaparrón”

Montilla i Sabaté parlen amb Josep Maria Álvarez, de l'UGT

La comitiva socialista que ha assistit a l’ofrena floral a la tomba de l’expresident Companys s’ha creuat, quan marxava, amb representants de la UGT. Els sindicalistes han exhibit bona sintonia amb el PSC, que encapçalaven Pere Navarro i José Montilla. Un representant del sindicat s’ha acostat a l’expresident i li ha comentat “menudo chaparrón”, en al·lusió al moment que viuen els socialistes catalans. Montilla no ha respost i ha donat per acabada la conversa.

Montilla, en qualitat d’expresident de la Generalitat ha acompanyat la comitiva socialista i intercanviat opinions amb l’UGT. Entre abraçades i salutacions, socialistes i sindicalistes han compartit una estona al costat de la tomba de l’expresident republicà. Però l’expresident ha donat per acabada la trobada després del comentari del representant de la UGT.

L’actual primer secretari, Pere Navarro, també formava part d’una comitiva on hi havia Antonio Balmón, Núria Parlón i Laia Bonet.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 saps, Ribes de Freser, 15/10/2012 - 21:14

si noi, ves a saber, i a lo millor demà fot un sol que espetega

#5 Quina gent!!!!!!, Barcelona, 15/10/2012 - 17:53

Ja ha demanat permís Navarro a Rubalcaba per possar flors a la tomba de Companys....

#4 Josep, BCN, 15/10/2012 - 15:10

Para bromas está el PSC. Del gobierno a la indigencia en sólo dos años.

#4.1 E. Gómez Ll., Barceloa Ensanche, 16/10/2012 - 07:43

Josep de indigencia nada, salvo que te refieras que estaran muchos años si es que aquí no desaparecen sin tocar "cuixa". Como mucho la oleran. Respecto a la indigencia económica, todas las organizaciones han tejido una biena red clientelar y tienen ayuntamientos e instituciones varias para colocarse

#1 josep, barcelona, 15/10/2012 - 12:14

Algú ho havia de dir