Publicitat
Política · 22 de Juny de 2011. 19:30h.

Menys publicitat institucional

CiU insta el Govern de Zapatero a reduir en un 25% aquesta despesa

Menys publicitat institucional

Un cartell del 'Pla E', en una foto d'arxiu

CiU ha presentat una proposició no de Llei, a la comissió de Política Territorial, que emplaça el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero a reduir en un 25% les despeses de publicitat institucional de l'Administració General de l'Estat. La moció ha estat aprovada per la cambra baixa espanyola.

El responsable de Política Territorial de CiU al Congrés, Jordi Jané, ha dit que "estem en temps d’austeritat i de rigor pressupostari i això ens obliga a reduir despeses prescindibles, a fer menys propaganda i autobombo i a aplicar una reducció efectiva de fins a un 25% en les despeses de publicitat institucional de l’Administració general”.

El parlamentari de CiU ha qüestionat la utilitat i el cost d’algunes de les campanyes publicitàries del Govern estatal, com les que difonien el programa econòmic conegut com Pla E que, segons Jané, “en algunes ocasions arribava a costar més el propi panell publicitari que l’obra a arreglar una vorera que es venia a anunciar en determinats municipis”.

El text de la proposició aprovada és el següent:

El Congrés dels Diputats insta el Govern a:
 
1. Procedir, d'acord amb els criteris de rigor i austeritat que vénen aplicant, a una reducció del 25% en les despeses de publicitat institucional corresponents a l'Administració General de l'Estat, ja siguin els dels propis ministeris o els dels ens vinculats a ells.
 
2. Concentrar la publicitat institucional de la manera més eficient possible al voltant de la informació necessària per aproximar l'Administració General de l'Estat a la ciutadania.
 
3. Primar en la publicitat de l'Administració General de l'Estat, en el marc de l'austeritat exigible, la difusió dels terminis i formes d'accés de la ciutadania als serveis públics.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Bacus, Sort, 22/06/2011 - 20:46

No es preocupi per això sr. Zapatero que després els de CIU li lleparan el cul.