Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2020. 18:08h.

Menyspreu a l’indult

Junqueras i Torra el rebutgen: “que no ens venguin més històries”

Menyspreu a l’indult

Els líders independentistes han acollit amb rebuig l’anunci del govern espanyol de l’indult als polítics independentistes presos. Tant el líder d’ERC, Oriol Junqueras, com el president de la Generalitat, Quim Torra, han remarcat avui que només accepten l’amnistia.

Així, Oriol Junqueras ha remarcat que “només hi ha una solució per acabar amb la causa que és l’amnistia. L’Estat ha de ser capaç de tornar a la política un conflicte que és polític”.

Per la seva banda, Quim Torra, a Vilaweb, considera que “tot això dels indults que apareix ara! Fixeu-vos tots aquests anys, han anat apareixent pastanagues. Totes han fracassat i estem com estàvem. Si vam votar que no al pressupost de Pedro Sánchez, què ens ha de fer canviar i votar que sí? Si tenim els mateixos presos a la presó, tenim els mateixos exiliats, tenim més represaliats…”.

“Ara tramitaran uns indults que estan obligats a tramitar? I això què soluciona? Res. L’única cosa que soluciona és una llei d’amnistia. I que jo sàpiga hi ha una majoria al congrés que amb voluntat política pot resoldre el conflicte català. Presentar una llei d’amnistia sí que seria un gest, tramitar un indult no ho és. És un pur acte administratiu sense gens de valor. Que no ens venguin més històries”, conclou.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Benet , Barcelona, 28/09/2020 - 09:08

I aquest sàtrapa continua bramant dient "represió" "conflicte" "exilats"...totes les gran mentides que els pobres ignorants que els voten se les creuen i la banda de deliqnuents es manté en els sillons. Han creat un regne de taifes amb salaris i prebendes monumetals, col.locant amiguets i familiars, malversant i es diuen reprimits? A presó tot

#4 Alejandro, Villadecans, 28/09/2020 - 08:34

A ver si es verdad, que cumplan hasta el último día y como cualquier preso sin tantos beneficios penitenciarios

#3 Juan García, Ciutat de la Justícia, 28/09/2020 - 08:11

Bocamoll! Si l'indult tira endavant, serà el primer a fer-se la foto davant la porta del Gran Hotel Lledoners quan els colpistes surtin. Segur que no n'hi haurà cap que decidirà quedar-s'hi voluntàriament a dins. Colla d'hipòcrites!

#2 Amo, Del calabozo, 27/09/2020 - 20:46

Abre las cárceles, carcelero!

#1 Charly, Barcelona, 27/09/2020 - 18:33

I si ens venen més històries, agafo jo i obro les presons i s'han acabat les històries. Per alguna cosa sóc exemple de desobeients.