Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2018. 16:22h.

Merda contra Ciutadans

Dotzè atac a la seu d'Hospitalet

Merda contra Ciutadans

Atac a la seu de C's

La seu de Ciutadans a l'Hospitalet de Llobregat ha estat atacada aquesta passada matinada por uns desconeguts que han llançat excrements a l'entrada del local. Aquest és el dotzè acte vandàlic que pateix el local de la formació taronja a la ciutat en dos anys.

El portaveu de C's a l'Hospitalet, Miguel García, ha explicat a e-notícies que es tracta de "gent intolerant que intenta imposar el seu criteri amb por i amenaces, no ens callaran, continuarem treballant per Catalunya i Espanya" ha sentenciat.

Garcia ha afirmat que "si aquestes persones creuen que així ens callaran, estan molt equivocades, perquè aquest tipus d'incidents ens donen si cap més força per no retrocedir ni un sol pas en la nostra defensa de la llibertat i la democràcia". El partit ja ha denunciat els fets davant els Mossos d'Esquadra.

whatsapp-image-2018-04-23-at-15.45.54.jpeg

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha manifestat als mitjans de comunicació que "condemnen aquest nou atac, ens sembla mentida que quan portem al Parlament una proposta per condemnar aquests atacs, els partits independentistes i Podem votin en contra, qualsevol que vulgui que Catalunya visqui en pau ha de condemnar la violència".

"No hi haurà atac, ni assenyalament, ni agressió que pugui aturar l'onada d'il·lusió taronja, Catalunya ha de ser un espai per a tothom" ha dit Arrimadas, tot reiterant que "Ciutadans liderarà una alternativa a la que és una societat dividida, i a una política com es l'independentista, que ha portat la fractura social a Catalunya".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#10 Albert, BCN, 23/04/2018 - 21:55

Catalano fascismo en estado puro

#9 Alejandro, Barcelona, 23/04/2018 - 21:52

Intolerantes, una cosita: la mierda que de cuando en cuando dejáis en las sedes de C's, con agua, jabón y lejía se limpia rápidamente pero, la mierda de vuestro cerebro no os la quitan ni haciéndoos una trepanación.

#8 Alejandro, Barcelona, 23/04/2018 - 21:48

Ni es kale borroka, ni es intolerancia, es siquiera mala educación. Es simplemente pacifismo según ellos. Pues esa misma mierda os la vais a comer en las próximas elecciones porque C's va a la cabeza en intención de voto y ese es un miedo que os atenaza , intolerantes de mierda, sí esa misma mierda que siempre lleváis consigo.

#7 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 23/04/2018 - 21:42

https://cronicaglobal.elespanol.com/pensamiento/fascismo-cataluna_136229_102.html

#6 Chris, Lleida, 23/04/2018 - 21:29

I aquesta es la gent que després rondina pels carrers coaccionant a altres ciutadans que fan neteja cívica treient i llençant llaços grocs.