Publicitat
Política · 21 de Juny de 2021. 09:21h.

Merder davant el Liceu

Indepes i no indepes es manifesten avui contra Pedro Sánchez

Merder davant el Liceu

La visita de Pedro Sánchez a Barcelona amb motiu de l’acte del Liceu per a anunciar els indults ha posat d’acord tant els independentistes com els no independentistes.

D’aquesta manera més d’una vintena d’associacions constitucionalistes han anunciat un acte davant les portes del Liceu a les 11.30 per a protestar contra la mesura de gràcia.

Aquestes entitats, entre les quals es troben, entre d’altres, Convivencia Cívica Catalana, Somatemps o Mossos per la Constitució, llegiran una carta adreçada a Pedro Sánchez sota el títol “a nosaltres qui ens indulta?”.

Per la seva banda, la CUP també a cridat a manifestar-se contra Pedro Sánchez en considerar que “no hi ha solució sense autodeterminació i l'amnistia per les més de les 3.000 represaliades”.

“No renunciarem a la independència dels Països Catalans”, remarquen, a més d’afegir que “aquest dilluns mobilitzem-nos per deixar-ho clar: independència i amnistia!”.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#12 Very, a, 21/06/2021 - 12:32

el proces coincide con los años que gobernó el PP, de hecho le amargó la vida a Rajoy durante aquel período tan complicado en que España estaba al borde del rescate financiero, a la vez provocó el auge de Vox y Ciudadanos a costa del PP. Sin olvidar el apoyo de los golpistas a la moción de censura al PP.
Los indultos son un agradecimiento.

#11 joan, manresa, 21/06/2021 - 12:14

tinu.)i dintre tot aquest gran merder a sonat la hora dels oportunistes siguin d'un color o d'altre o un multicolor..,durant tots aquets anys sa fet la bola del "Merder",cada cop mes grosa,,i l a que es farà..Ens queden encare alguns serrells dintre el tinter, pro amb lo escrit es pot arribar entendre del perquè estem
devant d'aquets GRAN MERDER

#10 joan, manresa, 21/06/2021 - 12:08

tinu.)amb referèndum a CAT...,la normalitat no existirá ...,i ep!!!!,i mab la totalitat dels articles "CEPILLADOS"...,un total si no recordem malament de 37.Aqui tenim els dos grans ..."fangars",en que es mou Catalunya...,i podríem afegir, las negativas del Sr.Rajoy al Sr.Mas ,sota parler dels 21 articles proposats a CAT.,Un gran i greu error.(c

#9 joan, manresa, 21/06/2021 - 12:04

tinu.)avui encare no san paït...La Constitució del 78,varen votar a CAT un 68%,apro.,d'aquets un 905 de SI,i un 4,5 de NO...---Donarem com a un detall que al País basc la varen votar un 47%,i a Galicia un 50%...-----Segon merder que tenim...,L'Estatut...,fins que no es retorni al Estatut ,aprovat al Parlament, al Congres i al Senat i aprovat (co

#8 joan, manresa, 21/06/2021 - 11:54

El Casal,11,50 h.;-- Merder...???I dels grossos..,CAT está ficada en gran merder desde fot una pila d'anys...,i continuará " in crescendo"..,ens podríem remontar aun grapat de segles...,pro no u farem...,farem nomes dugues pinzellades..,ep !!!!,sempre segons la nostra opinió (la colla dels 7)....,Tot va començar amb uns resultats imprevistos,(c