Publicitat

Envien una navalla ensangonada a la ministra d’Indústria

Més amenaces

La ministra d'Indústria, Reyes Maroto, que serà la número dos del socialista Ángel Gabilondo si guanya les eleccions madrilenyes, ha rebut també una carta amenaçadora, en aquest cas amb una navalla ensangonada.

La nova amenaça arriba uns dies després de les cartes amb bales rebudes pel ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska; la directora de la Guàrdia Civil, María Gámez, i el líder d'Unides Podem i candidat a la Comunitat de Madrid, Pablo Iglesias. S'ha obert una investigació sobre les noves amenaces, que arriben en plena campanya per a les eleccions autonòmiques de Madrid.

“Les amenaces i la violència mai faran callar la veu de la democràcia. La llibertat prevaldrà. Moltes gràcies per totes les mostres de suport en un dia que reforça la meva voluntat de treballar per un futur millor”, ha dit la ministra.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#22 Martín, Viladecavalls, 26/04/2021 - 21:17

Es ketchup.

#21 A can Monthy Phyton, Chez Titole, 26/04/2021 - 19:42

El que va enviar la navalla sembla que va tenir el detall de figurar el remitent, doncs esperem que per una vegada que hi ha un ciutada respectuós amb les nomes no sigui maltractat ni objecte de sanció. El remitent sempre ha de figurar en els enviaments.

#20 Yomismo, Sevilla, 26/04/2021 - 17:47

Lo proximo un bote de Filvit para Pablo Iglesias y sus liendres. Producciones bolivarianas S.A. de aquí al 4 de mayo no dejarán de inventar supuestos ataques de una inventada e inexiste ultraderecha.

#19 manu, dijon france, 26/04/2021 - 17:44

Iglesias y sanchez es como Maduros incluso a vender a sus madres por el poder, acusado a Vox Va a creer los españolé este montaje durante las elecciones como la farsa del atentado de Maduros un montaje para perseguir y condenar a la oposición
la izquierda y la extrema izquierda española no tiene moralidad está llevando al país a la guerra civi

#18 Increible, Barcelona, 26/04/2021 - 17:21

Han comprat els detectors de metall al todo a cien, o què passa aquí, raro, raro, raro