Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2018. 22:05h.

Més competència per a Colau

Una agrupació d’electors liderada per l’advocat Daniel Vosseler també vol fer fora l’alcaldessa

Més competència per a Colau

Daniel Vosseler

L'advocat Daniel Vosseler ha presentat aquest dijous la seva candidatura a l'alcaldia de Barcelona sota el paraigües de la plataforma Barcelona com tu. Es tracta d'una agrupació d'electors -integrada per 500 professionals de diversos sectors- que es defineix com “apartidista” i “transversal” que “vol posar Barcelona a funcionar a ple rendiment”, ha explicat Vossoler.

L'alcaldable ha assegurat que “som l'oposició a Ada Colau”, després de retreure als partits tradicionals que “no es posin d'acord per fer fora una alcaldessa sense majoria absoluta”. “Hem de fer fora un govern que ha fracassat i recuperar la ciutat”, ha reblat el líder de Barcelona com tu. Vossoler ha insistit en què no són de dretes ni d'esquerres, sinó que volen "redreçar" una ciutat "devorada per la ideologia i per l'interès partidista".

94966-3.jpg

Vossoler ha fet una crida a treballar perquè torni el “romanticisme” a Barcelona, enfront dels “desequilibris” creats per la gestió de Colau. El candidat a l'alcaldia ha manifestat que els tres pilars del seu projecte de ciutat són: “una feina, un habitatge i medi ambient, tres pilars que han d'anar acompanyats de la plena seguretat”.

Vossoler s'ha compromès construir més habitatge social, reduir el preu del transport públic i combatre la inseguretat per construir una Barcelona “lliure de delictes”. El candidat ha defugit del debat independentista perquè ara “cal posar en marxa i en ordre Barcelona”.

La presentació de Barcelona com tu s'ha celebrat al casino L'Aliança del Poblenou, amb l'assistència d'unes 800 persones, i on s'han combinat actuacions musicals amb parlaments de diferents professionals o membres de la plataforma que han exposat els projectes que la ciutat necessita abordar, com la millora de l'habitatge, combatre la seguretat o protegir el petit comerç.

83485-2.jpg

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 28/09/2018 - 11:15

Desde luego, Ada Colau ha sido capaz de unir a la mayoría de catalanes en una cosa. Salvo los votantes que le queden, todos creemos que ha sido la peor gestora de Barcelona desde...
..la peor gestora.