Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2011. 09:00h.

"Més de la meitat dels aturats no tindran mai feina"

Segons Mena, "o no tenen predisposició a treballar o no tenen competències"

"Més de la meitat dels aturats no tindran mai feina"

Francesc Xavier Mena

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, en una entrevista a l'Ara, augura que "més de la meitat dels aturats no tindran mai feina". "Per acabar amb l'atur tenim dues vies: primer, hem de tornar al creixement econòmic. Així traurem algunes persones de l'atur", explica.

"I segon, hem de resoldre la falta d'ocupabilitat de molts aturats. Tenim estimat que més de la meitat dels catalans que estan a l'atur no tindran mai feina. Perquè no tenen predisposició a treballar o no tenen competències per fer-ho. Per tant, se'ls ha de formar", afegeix.

"La gran revolució que farà aquest Govern i que canviarà la cara de Catalunya, penso, és copiar el sistema de formació professional alemany. Això ja ho hem aprovat i ho estem començant a fer", conclou.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#28 Cris, Sabadell, 31/07/2011 - 20:22

Li recomanaria al Conseller que es fixi amb el seu personal, on hi han funcionaris que arriban cada dia 20 minuts tard, altres que es dediquen a estar de baixa més que ha treballar, on el responsable de l'oficina es dedica a parlar per telèfon o mirar per internet com pot anar bé aquest organisme?.

#27 Almogàvar, La Sagrera, 13/07/2011 - 09:08

Aixó és el que ensenya Mena a ESADE, formant a gent, en carreres que costen un milió cada curs, per a convertir als alumnes en explotadors i maltractadors de treballadors. Ja ho sabiem d'abans que anés a ensenyar japonés al parlament: DE PORC I DE SENYOR SE N'HA DE VENIR DE MENA.

#26 angel, cardedol, 12/07/2011 - 22:36

Amb PxC feina per els d´aqui.

#25 ccc, bcn, 12/07/2011 - 12:43

amb la independència fiscal tot arreglat, el catalans podrem tenir no una, si no dues o tres feines. Millor tres sous i mitja feina. Per cert, controlaran aquesta vegada millor com es gestionen les subvencions per cursos de formació?

#23 Ernest, Barcelona, 11/07/2011 - 22:03

En canvi ell sí que té predisposició i competència per treballar, es nota que és un home intel·ligent i amb les idees clares. Qui no treballa és perquè no vol o perquè és burro. Quin nivell,,,