Publicitat
Política · 17 de Juny de 2009. 21:34h.

Més del 50% dels treballadors de la ACCD tenen targeta de crédit

Carod justifica que "han d'anar tombant setanta-un països"

Més del 50% dels treballadors de la ACCD tenen targeta de crédit

Carod-Rovira, en un acte recent

La diputada de CiU Anna Figueras ha denunciat, durant una pregunta al Govern en el ple del Parlament, que  "més del cinquanta per cent de treballadors de l’Agència Catalana de Cooperació i Desenvolupament disposessin de targetes de crèdit" o que el vicepresident, Josep-Lluís Carod-Rovira "va autoritzar el dispendi de més de cent milions de les antigues pessetes entre festes de cooperació i despeses costejades amb aquestes targetes de crèdit", en al·lusió a un recent informe de la Sindicatura de Comptes.

"Conseller, descontrol, descontrol motivat per les lluites internes de poder i per les lluites de repartiment de poder intern a Esquerra Republicana, però també per les divergències en el si del tripartit en matèria de cooperació al desenvolupament", ha afegit. "Miri, mala gestió, desori, desídia, desordre, dispendi econòmic incontrolat i opulència", ha insistit. La diputada de CiU ha demanat al vicepresident que "comparegui en seu parlamentària" per a donar explicacions.

Carod-Rovira ha contestat que "estic compareixent en aquest Parlament com ho hem fet des dels inicis de la legislatura fins ara, jo o els responsables de l’agència, fins en sis ocasions distintes...", i, pel que fa a les targetes, que "hi ha vint-i-nou persones que tenen targeta de crèdit, efectivament; estem parlant de vint-i-nou tècnics que han d’anar tombant per aquests setanta-un països, que són destinataris de la nostra cooperació. En alguns casos, algunes d’aquestes persones havien estat en algun viatge objecte de robatori, perquè anaven amb diners en metàl·—lic, i van ser els mateixos tècnics de cooperació que van dir que no volien viatjar en aquestes circumstàncies i, per tant, per protegir la seva seguretat se’ls va donar una targeta de crèdit, targeta de crèdit que utilitzen únicament a les seves estades a l’estranger, que tenen, per tant, perfectament compatibilitzat quin és l’ús concret que se’n fa i que quan vénen aquí es retornen".
 
"L’opulència a què vostè fa referència suposo que deuen ser exactament aquests cent quaranta tres euros -cent quaranta tres euros- que, repartits entre quatre, són trenta cinc euros i una miqueta més d’un dinar que es van tornar més tard i que havien rebut per error", ha insistit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Josep, Barcelona, 18/06/2009 - 18:14

I com han d'anar quan viatjen? amb diners a la butxaca? aquesta Anna Figueras no ha sortit mai del Principat suposo

#3 Hayek, Barcelona, 18/06/2009 - 11:03

i que fan donant tombs per 71 paissos? Quins són els beneficis per Catalunya? I per les empreses catalanes? I per mi? Al igual que la purria de representació espanyola pel món, la catalana és molt semblant. Prou, NO AMB ELS MEUS DINERS!!!

#2 Español, España, 18/06/2009 - 10:22

Este tio es un crack.Menuda vidorra se está pegando en nombre de Catalinolandia. Es un patriota.Menuda sangria.Y yo que me alegro,a ver si abris los ojos y os dais cuenta de una vez que el independentismo no existe.Marionetas

#1 JA N'HI HA PROU!, Barcelona, 17/06/2009 - 22:19

Estic totalment en contra d'anar repartint diners per tot el món mentre aquí es confisca per exemple a la classe mitjana amb l'impost de successions.
JA N'HI HA PROU!