Publicitat

Units renova el pacte electoral amb el PSC

Més del mateix

La federació de Barcelona del PSC i Units per Avançar han reeditat l'acord pel qual actual tinent d'alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, s'incorporarà a la llista del candidat socialista, Jaume Collboni, per a l'eleccions municipals del 28 de maig a Barcelona.

Si Collboni accedís a l'alcaldia, Batlle seguiria al capdavant de l'àrea de Seguretat i assumiria també la direcció del districte de Ciutat Vella. Albert Batlle ha estat el responsable de la Guàrdia Urbana durant els talls de la Meridiana que han durat més de dos anys.

L'alcaldable socialista ha destacat "la centralitat del PSC i la pluralitat" de la llista. Batlle, per part seva, ha assenyalat que “fa quatre anys acordem el treball conjunt entre el PSC i Units per Avançar, avui som la primera força política a Catalunya, i aviat ho serem a Barcelona".

L'acord s'ha rubricat en un acte celebrat en el centre cívic Vil·la Florida que ha comptat amb la participació del primer secretari del PSC, Salvador Illa, i del secretari general de Units per Avançar, Ramon Espadaler.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Marc de Vich, Vich, 17/03/2023 - 09:30

La paguita, estos solo se mueven por eso, y cada vez + impuestos y - a pagar, las empresas se siguen yendo, y esto va a ser un no parar. En BCN, hemos pasado de sólo 10% de colocados por lazis y 20% por PSC, a casi el 43% entre los 2, es decir, ¿quién va a ganar elecciones?, ¿quién paga? de 0,7m€/m a 3m€/m, y se creen que hacen algo y lo valen

#2 Victor, Barna, 17/03/2023 - 07:33

Pero si este menda siempre fue militante del PSC y cambió de chaqueta por un cargo en la Gene , la cuestión es seguir chupando, un total fraude

#1 Maria, Barcrlona, 17/03/2023 - 00:37

Batlle es un home que sempre dona la cara