Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2022. 15:01h.

Més garanties processals per a Roger Torrent

Segona recusació d'un membre del tribunal

Més garanties processals per a Roger Torrent

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha estimat la recusació del segon integrant del tribunal, el magistrat Carlos Ramos, pel judici per desobediència a l'expresident del Parlament Roger Torrent i altres exmembres de la Mesa d'ERC i Junts.

El TSJC ja va apartar de la causa el president de l'alt tribunal Jesús María Barrientos, per la sospita de falta d'imparcialitat. "No dubtem de la imparcialitat de l'Excm. Sr. Barrientos, però que nosaltres no dubtem no significa que no existeixin serioses i fundades raons perquè el recusant fonamentalment, i també part de la societat, puguin tenir-les", van exposar els magistrats.

Ara, en un auto, la sala de recusacions del TSJC, amb quatre vots a favor i dos en contra, ha apartat Ramos, donat així la raó a l'exvicepresident del Parlament Josep Costa que va al·legar que la imparcialitat de Ramos estava compromesa pels termes en què el magistrat va despatxar l'informe sobre la seva pròpia recusació.

El TSJC considera que els seus informes poden suscitar "al recusant i també en part de la societat, la legítima sospita de manca d'imparcialitat" i, per tant, no es podria donar la "garantia del procés just".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 No soy nadie, Esplugues de llobregat, 08/08/2022 - 07:34

Ya si eso que el tribunal que le juzgue sea fusilado a la salida del "evento" entre vítores y aplausos de los demócratas de "piedra picada"

#6 Leonor, Figueres, 05/08/2022 - 02:45

Pedro Sanchez, S.A.
Ya solo falta que los propios procesados dicten su sentencia.

#5 pepe, Andorra, 04/08/2022 - 11:52

hay q ver las cosas q se consiguen cuando tienes pasta y tu amigo es un señor feudal de esos q nombran jueces o influyen para q se nombren jueces y si no, siempre esta eso q decía la antigua ministra de justicia y fiscal socialista cuando hablaba de Marlaska con villarejo....Información vaginal......Se nota demasiado el pq lo han recusado de verdad

#4 Capit@n España, Purgandus populus!!, 03/08/2022 - 17:59

Los que no han respetado ni la Constitución ni ninguna ley pidiendo el amparo de la Constitución y las leyes que nunca respetaron. Esperpéntico !!!

Que elijan ya el nombre de los magistrados que quieren que les juzguen y acabamos antes. Total luego los van a indultar después de estar alojados en los "resorts" penitenciarios de la Generalitat.

#3 Paco Aparicio, Barcelona, 03/08/2022 - 17:40

Mira Rogelio, yo que tú iba preparando la maleta para el trullo y si tienes alguna duda de que poner le preguntas a tu amiga la Laura.