Política · 13 de Desembre de 2018. 10:13h.

Més pressió a Junqueras

Un alcalde d'ERC s'apunta a la vaga de fam

Més pressió a Junqueras

Andreu, entre Cervera i Vila d’Abadal

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu (ERC), ha anunciat aquest matí que ha iniciat una vaga de fam en solidaritat amb els quatre presos polítics i per contribuir amb la seva difusió, en una decisió que ell ha qualificat de “personal i intransferible”.

Andreu ha estat acompanyat per l’expresident de l’AMI i exalcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, i l’actual president de l’AMI, Josep M. Cervera, que ha dit que “no es tracta d’una iniciativa que promovem des de l’entitat però sí que volem donar tot el nostre suport a l’alcalde”.

Josep Andreu, que va assistir a l'acte de presentació de la Crida Nacional de Carles Puigdemont, ha explicat “he considerat que hi havia d’haver alguna veu d’aquest sector que se sumés a la vaga de fam iniciada pels nostres presos polítics”. Andreu ha assegurat que ha pres la decisió “amb el caliu i comprensió de la meva família” i després de transmetre-la a Jordi Sánchez i Oriol Junqueras, així com al vicepresident del Govern, Pere Aragonés.

L’alcalde de Montblanc, que va deixar d’ingerir sòlids a la mitjanit de dimecres a dijous, ha insistit que és “una decisió totalment personal i no es tracta de cap crida a ningú”. Andreu ha explicat que la vaga de fam es portarà a terme al mateix Ajuntament de Montblanc i estarà controlat en tot moment pels serveis mèdics.

Finalment, ha assegurat que arribarà fins que “la salut m’ho permeti” i ha afegit que “sé que això meu serà dur, però més ho és pels que estan tancats a la presó". "Per a mi no s’ha de patir; s’ha de patir per a ells”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Rei Jaume, Barcelona, 13/12/2018 - 16:39

Be... Sólids no... Però batuts tampoc...
L'Andreu conèix molt be els "líquids" de la terra... (que no faltaràn, segur...!). I si no, pregunteu...

#9 Sergi , Barcelona, 13/12/2018 - 13:00

Que no es vaga de fam, es vaga de solids, ells prenen els seus batuts energetics, sopetes i cremes, no hi ha cap problema, com sempre tot es pura comedia.

#8 M, Sabadell, 13/12/2018 - 12:58

La única huelga que llevan hasta sus ultimas consecuencias todos estos lumbreras, es la huelga total de inteligencia y de sentido común.
Que el alcalde de un pueblo de Catalunya interior, diga que va a hacer huelga de hambre, afectará quizás y únicamente a su familia, que se ahorrará prepararle la comida durante unos pocos días, al resto se la b

#7 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 13/12/2018 - 12:46

Pero ¿será una huelga a la Lledoners, con sus batidos, sus complementos, sus "cheat days" o será una de verdad, a lo Bobby Sands?

#6 OVNI TROLL, ITACA, 13/12/2018 - 12:01

I si fan vaga de fam:

qué passa amb el gelat de postre de cada día?

Ho han pensat bè?

#6.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 13/12/2018 - 12:37

¡Pero hombre, no me sea inocente!¡Que éste hace dieta mediática porque lleva años repitiendo postre y le han encontrado azúcar! La habilidad mercadotécnica de los indepres es muy de alabar, las cosas como son. No tienen más que ideas de bombero…pero, ¿y lo bien que las venden a su fiel público? Resulta pasmoso que aún vendan esos crecepelos