Publicitat
Política · 19 d'Agost de 2022. 20:01h.

Més tensions entre Junts i ERC

Aurora Madaula: "Les reconsideracions es debaten a la Mesa, no als estudis de ràdio"

Més tensions entre Junts i ERC

Les tensions al Govern entre Junts per Catalunya i ERC continuen. Aquest mateix divendres la secretària segona de la Mesa del Parlament de Catalunya i diputada de Junts, Aurora Madaula, ha carregat contra la portaveu d'ERC, Marta Vilalta, per les seves declaracions a RAC1.

Madaula ha manifestat -en una piulada- que "les reconsideracions es debaten i s'accepten o no a la Mesa del Parlament, no als estudis de ràdio". "Des del dia 16 d'agost ja és període hàbil al Parlament i des d'aleshores que demano a la vicepresidenta 1a que convoqui la Mesa per tal de debatre la reconsideració i garantir els drets", ha afegit.

La secretària segona de la Mesa ha assegurat que "defensar la dignitat de la institució és tractar de manera urgent les reconsideracions per garantir els drets dels grups parlamentaris que reconsideren, com sempre s'havia fet, i no esperar a acabar les vacances".

Les declaracions de Madaula arriben després que, aquest mateix divendres, Vilalta hagi deixat clar que "no s'acceptarà la reconsideració de la suspensió de Laura Borràs perquè ens mantenim a l'aplicació del reglament del Parlament de Catalunya i hem de ser molt contundents amb qualsevol ombra de dubte en temes de corrupció".

A més, a l'entrevista, la portaveu d'ERC ha criticat l'actitud de Laura Borràs durant l'homenatge pels atemptats del 17-A i ha recordat que "el protagonisme de l'acte hauria de ser per a les víctimes, els ferits, els familiars i tots aquells que van ser copejats".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 20/08/2022 - 14:44

Sus dais cuenta que desde que por la gloria de su madre se declararon escandinavos como las mandonguillas de Ikea las cosas no han hecho mas que irles de mal en peor ?

Y esto no se ha acabao ni mucho menos.

Ponerle una mallas y un tutu a un elefante jamas lo convertira en un Nureyev, se pongan los amics de Tv3 como se pongan.

#7 bejota, BCN, 20/08/2022 - 12:11

NUESTROS ACTOS SE VALORAN POR SUS RESULTADOS . EN CATALUÑA SE HAN MARCHADO EMPRESAS O NO VAN CUANDO YA SE DABA POR HECHO SU INSTALACION(VER BATERIAS O COCHES ELECTRICOS ASÍ COMO EL CIERRE DE NISSSAN SIN COMUNICARLO AL GOVERN DE CAT.).
"ROMA NO PAGA A TRAIDORES".

#6 Luigi., Barcino, 20/08/2022 - 09:34

Cada loco con su tema o entre bobos anda el juego.

#5 EduardR, BCN, 20/08/2022 - 09:30

No se tragan, pero les une los cargos.... que els sous dignes no es guanyen fora de la política.... per ells evidentment.

#4 Facholin, Barcelona, 20/08/2022 - 00:24

Que nadie los separe. Dejad que se den hasta que no quede ninguno.