Publicitat

ERC proposa crear dues conselleries més: una de feminisme i una altra d'"emergència climàtica"

Més xiringuitos

El programa d'Esquerra Republicana per les eleccions al Parlament del 14 de febrer proposa ampliar el Govern amb la "creació de la conselleria d'Igualtat i Feminismes" i una "conselleria específica per donar resposta als reptes de l'emergència climàtica".

La formació proposa "elevar les polítiques d'Igualtat i Feminismes al rang de conselleria ha de servir perquè les polítiques públiques en la lluita contra la principal causa de discriminació arreu del món siguin transversals i vagin acompanyades de la dotació pressupostària necessàries". També remarca que "apostem per una mirada global i transversal a través d'una conselleria que ha de ser motor de canvi i de transformació social".

Sobre la conselleria pel canvi climàtic, el programa exposa que "cal impregnar de verd totes les polítiques públiques i un espai potent de governança, que aglutini l'acció davant el repte de la transició ecològica: L'energia, l'aigua, els residus, l'aire i la biodiversitat". "I que treballi coordinadament i en sintonia amb la resta de departaments per donar compliment de l'Agenda 2030", conclou.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#41 Sergi Sergio, Barcelona, 29/01/2021 - 14:47

Aun me falta una Conselleria de promocio de la Ratafia, otra dedicada al mon dels castells i els castellers y otra mas centrada en el gos d'atura i el ruc catala.

#40 Sergi Sergio, Barcelona, 29/01/2021 - 14:41

Normal, es que hay que colocar a mucha tropa a mamar.

#39 Die Frage, Girona, 29/01/2021 - 12:59

Hem arribat a un moment en que tot està previst i ben lligat, dècades d'adoctrinament a les escoles i centres educatius en general, mestres i professors al servei d'una causa (?) sense lògica basada en mentides i històries manipulades, tot plegat amb una munió de partits que tenen més o menys els mateixos objectius i sumen quan cal. Res a fer.

#39.1 Manel, Bcn, 29/01/2021 - 22:45

#39

Amb el tema mestre t'has passat tres pobles....soc professor i només ensenyo , els nens ja venen adoctrinats de casa ,d'un i d' altre cantó..menys parlat d'oides sisplau ,

#39.2 Die Antwort, Girona, 30/01/2021 - 10:52

Respectant les excepcions (que sens dubte n'hi ha), els adolescents i jovent en general no aprenen gairebé res als centres d'ensenyament, qualsevol pregunta sobre qualsevol matèria de cultura general no te cap resposta i no cal esmentar els concursos audiovisuals on per sota dels 30 anys no hi ha ningú amb coneixements.

#38 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/01/2021 - 12:09

I una de Sexe Intergeneracional que es com eufemisticament s´anomena ara a la pederastia ?

Segur que per tradicio, trajectoria i vocacio aqui no fracasarien

#37 Rasca, Castelldefels , 29/01/2021 - 11:28

Al frente de esas consejerías hay que poner a las que tengan las tetas mas gordas.....