Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2018. 12:53h.

Metges i bombers també intenten asssaltar el Parlament

Els treballadors públics copien els CDR

Centenars de metges han portat la vaga a les portes del Parlament i han intentat assaltar la cambra catalana, tal i com ja van fer dies enrere els CDR després que el president de la Generalitat, Quim Torra, els hi digués que "apreteu, i feu bé d'apretar".

L'intent d'assalt ha provocat la intervenció dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra, que han hagut de demanar reforços. Aquests metges han rebut el suport de diputats de Jxcat, Catalunya en Comú i la CUP.

En la protesta han cridat consignes com ara "a tu també t'afecta", “sigueu conscients, ens hem tornat valents”, “volem més bates i menys corbates” o “mes recursos i menys discursos”. També portaven pancartes on es podia llegir “retallar la sanitat mata” o “cuida'm perquè pugui cuidar-te”.

Els metges reclamen poder atendre els pacients un mínim de dotze minuts i augmentar el pressupost un 25% a Sanitat. També hi ha hagut un intent d'assalt per part dels bombers, que finalment també ha estat evitat pels agents.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#27 gurguri, barcelona, 28/11/2018 - 20:49

Los empleados públicos tienen razón y los Mossos tienen que hacer su trabajo.La culpa es de los políticos que tenemos desde el 2014 que no gobiernan, tienen el Parlamento paralizado, actuan como una banda de hooligans, que viven con altisimos sueldos y malversan el dinero público en costruir la República.

#26 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 28/11/2018 - 19:41

ero aquests no son els Bombers Per la Republica Adventista de Puigdemont ?

Els que ho tenien tot a tocar i que mai donaven ni un pas enrere ? Ja s´han canviant de bandol ?

Potser es que algu els hi ha explicat que amb el que cobra el Rufian es podria pagar els sou de 3.7 metges de la sanitat publica catalana.

Ves a saber. Son tan volubles.

#25 Vikander , Cornellá , 28/11/2018 - 19:08

Asaltar parlamentos es algo muy normal y muy democrático como se demostró hace poco, y es una práctica habitual en los países más democráticamente avanzados.
En esto ha quedado el Parlament de Catalunya, en un local que sólo sirve para ser asaltado.

#24 Soloesmiopinion, Tabarnia, 28/11/2018 - 17:45

Nos hemos convertido en una república bananera pero sin República. No se puede tener gobernantes más penosos, ignorantes y dilapidadores. Algún día la borregada se dará cuenta de que echarle la culpa a Madrit ha sido la gran tomadura de pelo para tapar su ineptitud cuando no sus latrocinios.

#23 Sergi , Barcelona, 28/11/2018 - 17:10

"Apreteu, apreteu, apreteu ben fort, no afluixeu", al final a este lo correan a ostias los suyos.

#23.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 28/11/2018 - 17:45

Y los que no son suyos...