Política · 25 de Maig de 2011. 21:09h.

"M'han votat els decebuts amb el PSC"

Anglada afirma que "Plataforma desperta més il·lusió que Solidaritat i Ciutadans"

"M'han votat els decebuts amb el PSC"

Anglada, sortint d'una entrevista a Catalunya Ràdio

Josep Anglada, líder de Plataforma per Catalunya, la gran sorpresa de les darreres elecciones electorals, ha tret pit després dels bons resultats i ha explicat que ha tret vots al PSC i ha quedat per davant de Solidaritat.

Anglada, en una entrevista a e-notícies, ha comentat que el seu partit ha fet més mal al PSC que a la resta de formacions, sobre tot en municipis tradicionalment socialistes. "Hi ha municipis en els quals la majoria dels ciutadans voten els socialistes i els vots de la gent decebuda amb els socialistes han anat a PxC", ha assegurat abans de posar com exemple el que ha passat a ciutats com l'Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet o Sant Adrià.

"PxC s'ha estès per tot Catalunya, això és un fet imparable i això serà el que ens donarà peu a entrar al Parlament a les properes eleccions", ha dit Anglada, qui ha comentat que el resultat de les darreres eleccions municipals "ha estat molt positiu". "Hem entrat en més de 40 municipis d'arreu del país, amb 69 regidors i 8 consells comarcals", ha afegit.

Segons Anglada, "Plataforma desperta més il·lusió que Solidaritat i Ciutadans. Ciutadans té el discurs només de l'espanyolisme i Solidaritat ja hem vist quin desastre". "Nosaltres no som un partit espanyolista, el partit està creat a Vic i estic enamorat de la meva terra", ha afegit abans de dir que "a la gent de Catalunya la independència els hi preocupa poc" en canvi "un dels problemes que més preocupa és la immigració i la inseguretat ciutadana". 

També ha explicat que el seu partit "no es d'ultradreta" i, davant de moltes crítiques cap a la seva formació ha puntualitzat que "Anglada no té res a veure amb el nazisme ni amb el Hitler, això ja és un tema passat d'història". Sobre el seu pas per Fuerza Nueva ha afirmat que  "jo no me'n amago, però totes les persones avancen i jo he avançat" .

Sobre les declaracions del líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, que va descartar pactes de CiU amb PxC, Anglada ha dit que "el que digui el senyor Duran i Lleida li respecto però em sembla poc democràtic". A més, no li sembla bé "que prefereixi pactar amb partits espanyolistes i no catalans".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#11 Josep, Barcelona, 26/05/2011 - 16:31

Potser algú s'ha passat de "progre" i al que li ha tocat conviure amb gent que no té ganes d'integrar-se, ha votat a aquest partit. Potser caldria que els de casa reflexionèssin una mica perquè ha passat això.

#10 Realidad, Bcn, 26/05/2011 - 11:15

El 40% de los niños que nacen en los hospitales catalanes son niños no-blancos hijos de inmigrantes de genes extraeuropeos. Es ya un poco tarde para preocuparse por la inmigración pues la situación ya es irreversible. Cataluña será una mezcla racial entre Ecuador, Marruecos y Senegal

#10.1 josepxicot, Barcelona, 26/05/2011 - 17:22

Eso dependerá de quien gane y de las medidas
que se tomen al respecto,todas las leyes que favorecen a los de fuera,los extracomunitarios
se pueden cambiar,si la situación lo requiere
y hay la fuerza mayoritária detras de los votos
y el estómago para llevarlas por parte del parti
do ganador.

#10.2 Joan, Barcelona, 26/05/2011 - 18:10

A ni això no em preocupa gens si parlen català i entenen i estimen Catalunya. Els gitanos catalans també van venir de l'Índia fa 400 anys i tot i el seu color i costums són 100% catalans. El problema és la immigració espanyola que ens imposa la seva llengua.

#9 marc, Vic, 26/05/2011 - 09:40

Si us plau, veieu aquest video, bestial!!!

www.youtube.com/watch?v=En7lK04NiAw

#9.1 Marcus, bcn, 26/05/2011 - 15:18

molt bo !

#8 Tio Canya, ALA FRUGELL, 26/05/2011 - 09:27

El Sr. Barrionuevo ex ministre socialista junt amb altres tambè va esser falangista en la seva joventut i ningú va dir res, ès qu' els sociates tenen dret de pernada ?.Tothom pot evolucionar cap a millor i cap a pitjor segons el costat qu' es miri.

#7 jajajajaaa, Barcelona, 26/05/2011 - 09:04

Llei de partits PXC il.legalitzacio jajajaja clar i catala ? jajajajajaaaa ex falanagistes i com aquell negoci no li anava be s´ha muntat altra i els ingenus a caure