Publicitat
Política · 26 de Juny de 2022. 10:41h.

Mig Govern critica a Pedro Sánchez

Puigneró l'acusa de "populista"

Mig Govern critica a Pedro Sánchez

Alguns membres del Govern han criticat al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, després de la pròrroga del pla anticrisi i de les seves declaracions sobre els incidents d'aquest divendres a la tanca de Melilla.

El vicepresident de la Generalitat i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha acusat Sánchez de "populista" per l'aprovació del reial decret. Sobre la baixada del preu del transport públic, considera que "és important tenir un bon preu del bitllet, però és més important tenir un bon servei".

Afirma que "és decebedor continuar veient com el Govern de l'Estat no vol resoldre els problemes de fons a Catalunya" i assegura que hi ha un "forat com a conseqüència de la pujada del preu de l'energia".

D'altra banda, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, també ha criticat Sánchez. A través d'una piulada, ha dit -en referència a l'intent massiu per part de migrants de saltar la tanca de Melilla- que "una actuació policial que acaba amb desenes de morts no ha de ser felicitada, sinó investigada a fons. Per valors, decència i responsabilitat".

A més, la presidenta del Parlament i de Junts per Catalunya, Laura Borràs, s'ha mostrat descontenta després de la reunió entre la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el ministre de la Presidència, Félix Bolaños. Borràs ha assegurat que "en aquest moment no hi ha cap posicionament per part de Junts per modificar les relacions amb l'Estat espanyol".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 26/06/2022 - 21:17

La buena noticia es que a ese que tanto critican le queda un añito o añito y medio. La mala es que si quieren continuar con los chanchullos deberán pactar con Feijoo o Abascal.

#9 David, FOLGUEROLES, 26/06/2022 - 20:51

Medio govern lo critica y el otro medio lo aplaude, esta semana. La semana que viene será al revés; medio governs lo aplaude, y otro medio lo critica. Lo que queda en empate, Sanchez contento porque seguirá una semana más en Moncloa, y ellos, los independentistas de tres al cuarto, seguirán cobrando per secula seculorum.

#8 FERRANOT, BARCELONA, 26/06/2022 - 13:38

Mirin qui va anar a parlar: els del gelat de postre. Quina colla entre el Sánchez, els podemites i els indepes.

#7 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 26/06/2022 - 13:20

Y ahora que parece ser que el "govern" a abierto una "embajada" en Senegal, imagino que podrán plantear la repatriación de todos aquellos ciudadanos de Senegal que se encuentren en Cataluña sin papeles. O eso no toca.

#6 Doña Sol, Camino del destierro, 26/06/2022 - 13:19

Esta es buena, el Procés sería un chiste contínuo, si no estuviera haciendo tanto daño: los mayores populistas de Europa acusan a otro de ser populista. Parodiando a Olivia de Havilland en "La heredera": "soy capaz de ser muy populista, me han enseñado buenos maestros" (ella decía "cruel", en lugar de populista).