Política · 27 de Juny de 2012. 10:12h.

Milián Mestre replica les 'tonteries' d'un diputat del PP

Contesta Gallego que "no sé què és l'odi i menys l'odi al meu fill, que és el PP"

Milián Mestre replica les 'tonteries' d'un diputat del PP

Milián Mestre, en una foto d'arxiu

L'exdiputat del PP, Manuel Milián Mestre, replicat les "tonteries" del diputat del PP, Antonio Gallego, que va afirmar que "Milián Mestre té odi i rancor al PP". L'històric del PP ha demanat a "alguns senyors que no saben interpretar perquè no tenen prou intel·ligència o no tenen prou discurs que no interpretin les meves paraules amb cap malvolença".

Durant la tertúlia d'El matí a Catalunya Ràdio, l'històric del PP ha expressat que "si jo tinc alguna cosa característica és que no sé el que és l'odi i menys l'odi al meu fill, que és el PP. El Partit Popular el vaig parir jo a Catalunya, d'acord?".

En aquest sentit ha afegit que "alguns senyors que van dient tonteries, que se les callin perquè si explico el càntic de la història real algunes coses sí que faran mal" i ha demanat que "no es facin falses interpretacions del que estic dient. Jo defensaré la llengua fins el dia de la mort perquè és la que m'han donat, la que m'han ensenyat".

Sobre la decisió del Suprem de tombar la immersió, Milián Mestre ha dit que "a mi em sembla delirant que a un poble li discuteixin la llengua que li han partit". "A mi em poden desarrelar l'expressió primària que m'han ensenyat els meus pares i els meus avis? Si ho fan és tirania.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pepet, barcelona, 27/06/2012 - 10:54

Qui desarrela a qui de l'expressió primària que han ensenyat els pares i els avis? Hi haurà opinions per a tots els gustos, com sobre qualsevol tema, contrariament al que sembla que opina aquest senyor.