Publicitat
Política · 21 de Juny de 2012. 12:23h.

"Milián Mestre té odi i rancor al PP"

Un diputat del PP creu "és molt nacionalista" i està dolgut perquè "ja es no compta amb ell"

"Milián Mestre té odi i rancor al PP"

Antonio Gallego

El diputat del PP, Antonio Gallego, ha manifestat, en declaracions a e-notícies, que "Manuel Milián Mestre opina des del rancor i l'odi al PP perquè el partit ja no compta amb ell. Ell voldria seguir sent diputat i seguir a primera fila".

Gallego creu que Milián Mestre "des de que va deixar el partit fa aquestes declaracions". "Ell és molt catalanista i a vegades, molt nacionalista. No entenem que doni lliçons al PP des d'una visió nacionalista. Ell que defensi les seves posicions i nosaltres les nostres", conclou.

Manuel Milián Mestre va lamentar que els dirigents del PP "han perdut la xaveta", a més d'afirmar que la política cultural contra el català "està fora de registre". "El PP ha entrat en la reducció a l'absurd, hi va entrar amb José María Aznar, perquè no s'ha adonat que volen imposar una realitat que no es correspon a l'esquema de la realitat", va afegir.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Pere, Oliva, 22/06/2012 - 16:35

Els problemes al PP, que s'els solucionen ells, però per clavar una mica d'alcohol a la nafra, diria que el Milian es un constitucionalista espanyol de cultura catalana, i A. Gallego un nacionalista espanyol, castellanista. Arma i padrins

#15 eyrikur, Olot, 22/06/2012 - 07:02

sr. Gallego, vostè sap el que es un pocavergonya? Es aquell que s'ha passat anys promovent l'odi contra tot el català en tots els àmbits i de totes les maneres possibles, i qui ha fet això? el PP i tota la gentussa associada, així que deixi tranquil al sr. Milian Mestre.

#14 Laura, Vila de Gràcia, 21/06/2012 - 22:19

Antonio, els PPeros teniu "odi i rancor" al català (València, Aragó, Balears). I sou "molt espanyolistes i sempre molt nacionalistes". Per tant els teus no són argumenst vàlids. Ves-te'n al poble dels teus pares.

#13 Gerard, Barna, 21/06/2012 - 20:30

Són manipuladors fins a la nàusia. A banda d'ultra-nacionalistes, per suposat. Per no parlar dels seus tics clarament anti-democràtics com intentar que no se celebri el debat de l'estat. Prvoquen angúnia.

#12 anna, i fàstic, 21/06/2012 - 19:59

JO TAMBÉ