Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2014. 11:50h.

Militant ras i curt

Pujol plega dels seus càrrecs a CDC i a CiU

Militant ras i curt

Pujol, en una reunió de CiU

CDC, tal com ja va avançar e-notícies, vol fer públic que “el president Jordi Pujol va posar des d’un primer moment a disposició del partit els seus càrrecs com a president fundador de Convergència Democràtica de Catalunya i com a president fundador de Convergència i Unió”. 

“Una renúncia que es va concretar ahir en una conversa amb el president Mas. Convergència Democràtica de Catalunya respecta i accepta la renúncia i creu que el gest personal del president Jordi Pujol enfortirà el projecte del partit que ell va fundar”, indiquen.

Pujol passa a ser així un simple militant de base del partit que va fundar a mitjan 70.Convergència ha posat en marxa, en efecte, un comitè de direcció format -a més de per Josep Rull com a número dos-, per Lluís Corominas; Francesc Homs; l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa; Jordi Turull; Pere Macias; Francesc Sánchez; Irene Rigau; Xavier Trias i Meritxell Borràs, que ja va anunciar que no repetiria com a diputada.

El propi conseller de Presidència, Francesc Homs, va anunciar ahir que es prendrien decisions “en les pròximes hores”, però no ha volgut concretar-les. Tampoc en la roda de premsa posterior del Consell Assessor de la Transició Nacional (CATN) malgrat la insistència de la premsa.

CDC intenta així parar el cop per la revelació de Jordi Pujol i les properes informacions que poden anar sorgint del cas abans de la reunió de Mas amb Rajoy a la Moncloa.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 La GEN-CAT FALSEA La Historia...(II)............, La GEN-CAT FALSEA La Historia...(II)..., 29/07/2014 - 16:13

2) "CAMBIAN" La Bandera HOLANDESA por la ROJIGUALDA, en un grabado donde La Armada Anglo-HOLANDESA BOMBARDEA BCN desde el Puerto, para que "parezca" que los "MALOS" son los ESPAÑOLES.

.......................................................................................

#6 No concencen a ningú, Girona, 29/07/2014 - 14:44

Un partit que no exigeix decéncia als seus militants no em mereix cap respecte. Quan expulsin Pujol reconsideraré la meva opinió.

#5 pedrorepublik, Barcelona, 29/07/2014 - 13:06

Pujol enano " ROBA" en castellano.

#4 Chimo Ferrer, Valencia, 29/07/2014 - 12:50

Uyyy. ¿Pero solo dimite Pujol?

#3 Casper, Bcn, 29/07/2014 - 12:30

Ahora hay que ir por el nacionalismo etnicista (xenófobo, racista y supremacista) hay que acotar su ideología, la raíz de su odio y cuantos forman el piñón, para desenmascararlos y exhibirlos ante la opinión catalana, española y europea

#3.1 ambaixadorCAT, UK, 29/07/2014 - 12:50

totalment d'acord. I el nacionalisme més etnicista que conec és l'espanyol, amb la seva imposició i negació de nacions sense estat com Catalunya. Cal deixar en evidència el nacionalisme espanyol, acotar la seva ideologia, l'arrel del seu odi contra el que no es deixa sotmetre ...

#3.2 Chimo Ferrer, Valencia, 29/07/2014 - 12:53

Si si Embajador. '
El hombre andaluz no es un hombre coherente, es un hombre anárquico. Es un hombre destruido [...], es generalmente un hombre poco hecho, un hombre que hace cientos de años que pasa hambre y que vive en un estado de ignorancia y de miseria cultural, mental y espiritual'. J.Pujol