Publicitat
Política · 27 de Juny de 2010. 13:23h.

Millet es repartia comissions del 4% amb l'extresorer de CDC

El 2,5% anava a parar a Carles Torrent i el 1,5% a Millet, segons 'La Vanguardia'

Millet es repartia comissions del 4% amb l'extresorer de CDC

Millet, al Palau de la Música, en una imatge d'arxiu

L'ex gestor del Palau de la Música Fèlix Millet repartia suposades comissions del 4% per obres públiques amb Carles Torrent, responsable de finances de CDC i administrador de la Fundació Trias Fargas, mort el 2005, segons una informació que publica La Vanguardia.

El diari apunta que Millet descrivia en els seus documents suposades comissions del 4% per les obres de la Ciutat de la Justícia i de la línia 9 del Metro. D'aquest percentatge, el 2,5% anava a parar a Carles Torrent i el 1,5% a Millet.

El valor de les comissions per les obres de la Ciutat de la Justícia s'elevaria a gairebé dos milions d'euros i per la línia 9 del metro seria d'uns tres milions i mitjans d'euros. Fèlix Millet li va demanar a Torrent en dues cartes qui li enviament el 1999 que intercedís per concedir alguna obra a Agroman argumentant que "en aquests moments estem en deute".

Agroman es va fusionar amb Ferrovial i la societat resultant ha estat un dels grans patrocinadors del Palau de la Música, a qui destinació uns 12 milions d'euros durant l'època en què aquest entitat cultural va ser gestionada per Fèlix Millet i Jordi Montull.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 lula, vilafranca, 29/06/2010 - 00:35

Ramon, i encara que fos el Sr.Torrent que diuen que és, tampoc esta provat que cobrés comissions, doncs el Sr. Torrent no ha estat investigat. Com es possible que es publiquin titulars així sense investigació prèvia? on és la presunció d'inocència?

#27 Terraxa, Terrassa, 28/06/2010 - 23:41

Va Ramon, va. Que davant d'un tribunal CiU s'escapoleixi és una cosa, però que ens creiem la seva innocència és una altra

#26 ramon, barcelona-c, 28/06/2010 - 21:52

Aquest titular, el de la Vanguardia i del e-Noticies dona a entendre son fets provats.
I aixó no es veritat ,fins ara ningú ha demostrat que el sr Torrent de les anotacions d'en Millet era el sr. que volen que sigui. No era un nom en clau? p.ex.

#25 Terraxa, Terrassa, 28/06/2010 - 16:21

Pep, entera-te'n, d'inútils ho són TOTS.
A més, alguns són corruptes.
I si et queda algun dubte és que vas amb un lliri a la mà, i una flor a una altra banda.
I no sóc de CiU ni de PSC, ni de cap, pels motius que abans he dit. Au, fes-te gran.

#24 Pep, Alt Empordà, 28/06/2010 - 15:38

Terraxa,com que els teus son uns corruptes els altres son uns inutils oi?au vinga ves a passegar i descansa que t.anirà bé.que fàcil quan no hi ha arguments per defensar els teus és despotricar dels altres sense cap ni un argument.Que patètics els de CiU