Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2010. 23:12h.

Millet es va reunir 32 vegades amb l'exgerent de CDC

També va mantenir 34 entrevistes amb un directiu de Ferrovial

Millet es va reunir 32 vegades amb l'exgerent de CDC

Fèlix Millet, durant una compareixença judicial

Segons la documentació elaborada per Esquerra Republicana de Catalunya, entre els anys 1999 i 2005 l'ex directiu del Palau de la Música Fèlix Millet es va reunir un total de 32 ocasions amb l'ex gerent de Convergència Democràtica de Catalunya i de la fundació Ramon Trias Fargas (actual CatDem) Carles Torrent, ja mort.

Així mateix, segons aquesta documentació, en el mateix període Fèlix Millet va mantenir 34 entrevistes amb Pedro Buenaventura, llavors directiu de Ferrovial. També figuren tres reunions amb Felip Puig, secretari general adjunt de CDC, i tres amb Pere Esteve, ja mort, que va ser secretari d'organització del mateix partit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Jordi, Lleida, 06/07/2010 - 09:55

En canvi, amb el senyor Bragado no van ser tantes les reunions i, pel que afirma el jutge ?i no un pallasset d'ERC que està vivint el minut de glòria que la vida atorga als fracassats?, aquestes van ser d'allò més fructíferes.

#2 Ramon, Barcelona, 06/07/2010 - 09:34

Esquerra només embruta, només escampa sospites. En això demostra fins a on ha arribat el grau de compenetració amb el PSC, perquè practiquen el mateix estil.

#1 Tomppa, Sabadell, 06/07/2010 - 06:57

I ? Ningú ha parat a pensar de com poc diners estan parlant ? Tot aquesta polèmica per preu de parell de pisos ? Cortina de fum es una bona expressió però que cal es a arreglar això al nivell ESTATAL perquè no es problema local.