Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2009. 19:45h.

Millet rebia subvencions fins i tot d'Educació

La conselleria de Marta Cid li va concedir més de 20.000 euros l'any 2004

Millet rebia subvencions fins i tot d'Educació

Façana del Palau de la Música

El primer Govern triparitito català, amb Pasqual Maragall com a president de la Generalitat de Catalunya, també va concedir subvencions al Palau de la Música Catalana. En concret, el novembre de l'any 2004, la conselleria d'Educació de la Generalitat, dirigida en aquell moment per Marta Cid, d'Esquerra Republicana de Catalunya, va concedir una subvenció de 21.035 euros a la fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana. La resolució corresponent va ser publicada pel Diari Oficial de la Generalitat el 18 novembre de 2004.

Segons aquesta resolució, la finalitat de la subvenció concedida és col·laborar amb la "campanya Les escoles al Palau". A la mateixa llista de subvencions del departament d'Educació figuren algunes concedides a entitats relacionades amb la formació cultural i amb el foment de la llengua catalana, entre d'altres. Així, es concedeixen subvencions, per exemple, al Centre Unesco de Catalunya, al Cercle per a la Defensa i Difusió de la Llengua i la Cultura Catalanes, l'Associació d'Amics de la Bressola o el Consell Català de la Música.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 soletatgaranger, lleida, 06/10/2009 - 10:18

una persona que roba tantísimo dinero y que tiene un cargo publico debe ser motivo de ejemplo, aunque devuelba una mitat? debería devolverlo todo y pagar con la pena de prisión.

#1 Kropotkin, Vic, 03/10/2009 - 09:49

Es normal.Bajo su dirección se han formado generaciones de chorizos catalanistas que luego montan los sectores "negocis" de los partidos, crean tingaldos de subvenciones, informes inútiles,embajadas chungas, enchufes de familiares,etc. Toda una Escuela