Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2009. 14:11h.

Millet rebutja tornar la Creu de Sant Jordi

El Govern canvia la llei per poder retirar-l'hi

El Govern ha decidit retirar-li la Creu de Sant Jordi a Fèlix Millet arran de l'escàndol del Palau. El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, ha explicat, en la roda de premsa posterior al Consell de Govern, que l'executiu ha iniciat els tràmits per modificar la llei i retirar-li una distinció que Millet s'ha negat a tornar malgrat que se l'ha instat a fer-ho. Baltasar ha assegurat que el tràmit es podrà fer com a molt en quatre setmanes.

Sobre aquest tema, el conseller ha manifestat que aquest procés "serà molt ràpid. Evidentment tindrà un tràmit d'audiència, però en tres o quatre setmanes es farà efectiva la despossessió de la medalla de Sant Jordi que té el senyor Millet".

Sobre la decisió que ha pres el jutge de deixar a Fèlix Millet en llibertat, Baltasar ha manifestat que "miri si tenim opinió que interposem un recurs en contra, ja que el Govern no està satisfet amb la decisió que ha pres el magistrat".

Millet rep la Creu de Sant Jordi de mans de Pujol (foto: Manel Montilla El Mundo Deportivo)
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 frank, sant boi, 20/10/2009 - 23:28

¿y por que la ha de devolver? si a hecho lo que le pedian los que se la dieron. a sido un servidor fiel a la causa nacionalista. panda de fachas

#6 pinkpanter, bcn, 20/10/2009 - 20:17

Estic d'acord amb en Jaume de Taradell, aquest tripartit ha malgastat mes calers en3 anys en informes inutils que els que s'ha pugut embotxacar en Millet en 20 anys, i no es excusa per en Millet, pero que vagin a donar lliçons a casa seva!!!!

#5 luis, barcelona, 20/10/2009 - 17:38

¿y no seria mejor dejar EN RIDICULO AL QUE SE LA DIÓ?

#4 Kropotkin, Vic, 20/10/2009 - 15:35

Tiene razón. Si la hubiesen de devolver todos los chorizos que la han recibido sería un lio...

#3 Da, Cambrils, 20/10/2009 - 15:34

A qualsevol país civilitzat el posarien a la presó, en canvi, aquí li prenen un pin.
Quina vergonya, el que haurien de prendre-li són totes les propietats que té i, al mateix temps, deixar-lo empresonat tot el temps que permeti la llei.