Publicitat
Política · 19 de Maig de 2010. 08:52h.

Millet va desviar ingressos d'obres públiques a CiU

El Periódico afirma que va registrar ingresos a la fundació de CDC

Millet va desviar ingressos d'obres públiques a CiU

Felip Puig, en una imatge d'arxiu

Fèlix Millet va registrar en un resum d’ingressos del Palau de la Música pendents de cobrament partides que havia de rebre de la constructora Ferrovial, i va vincular aquests pagaments -1,3 milions d'euros- amb les obres de la línia 9 del metro i de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, segons informa El Periódico, que recorda que "aquestes dues obres públiques van ser adjudicades pels últims governs de Jordi Pujol, amb el convergent Felip Puig com a conseller d’Obres Públiques, a una unió d’empreses en què Ferrovial participava amb el 20%".

El diari assegura, basant-se en documents als quals ha tingut accés, que el Palau va traspassar part dels diners rebuts de Ferrovial a la fundació de Convergència Democràtica (CDC), aleshores anomenada Trias Fargas i ara rebatejada com a Catdem.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 ee, a@a.com, 19/05/2010 - 21:21

van por el sr Millet por catalanista y mejor persona. Ea-

#24 isabel martinez, zaragoza, 19/05/2010 - 20:00

Y cuando Ciudadanos pide investigaciones todos miran para otro lado!!!
Me van a arruinar Cataluña ¿podré volver?

#23 Julio, Barcelona, 19/05/2010 - 16:55

El Periódico no es de fiar, está a las ordenes del PSC de Montilla. Hasta ahora todas las denuncias han sido mentiras, los únicos corruptos hasta el momento son del PSC y eso les fastidia. Lo peor es que el periodismo esta comprado por el PSC

#22 Oriol, BCN, 19/05/2010 - 15:06

Carles, jo no justifico la corrupció per part de ningú.
El que no suporto és la intencionalitat d'alguns mitjans, afins a determinats partits (amb un poder extraordinari), de publicar NOMÉS la corrupció d'uns i no d'altres.

#21 CArles, Cardona, 19/05/2010 - 14:54

Amic Terraxa. No posis a tots el partits en el mateix sac perque nhi ha que no han tingut casos de corrupció. En tot cas si els teus (CIU PSC) tenen problemes no intentis empastifar els altres. Demanals explicacions o deixa de votar-los.