Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2016. 16:13h.

Millo acusa el president de l'ACM de “fer seguidisme servil de l'AMI”

El portaveu del PPC diu que Miquel Buch posa “els ajuntaments al servei de la desobediència civil”

Millo acusa el president de l'ACM de “fer seguidisme servil de l'AMI”

Enric Millo (foto: PPC)

El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha acusat el president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch, de “fer seguidisme servil de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) per posar els ajuntaments al servei de la desobediència civil i la ruptura”.

“Que el president de l’ACM faci una crida a la desobediència d’una manera tan clara i sense cap mena de complexa, i a més intenti vestir-ho de legalitat mitjançant l’aprovació de mocions, és inacceptable”, ha afirmat Millo. El dirigent dels populars catalans ha considerat que Buch està fent una utilització “indeguda” i “perversa” de l'ACM. “És un error flagrant”, ha reblat Millo.

Respecte la concentració independentista que aquest diumenge se celebrarà a Barcelona, el portaveu del PPC ha considerat que és “una manifestació a favor de la tirania, a favor de què no es compleixin les lleis, i que atempta contra els principis democràtics”. En tot cas, no s'ha mostrat sorprès amb la seva convocatòria, perquè “lliga perfectament amb la perversió en la que ens estan instal·lant alguns a Catalunya”.

Per altra banda, Millo s'ha referit als Pressupostos de la Generalitat per lamentar que el Govern només estigui pendent de satisfer les ànsies de la CUP per escurar les butxaques dels catalans i apuja’ls-hi els impostos”.

El portaveu del PPC ha advertit que “si el Govern inclou una partida clarament il·legal, que queda fora de la Constitució, estarem obligats a impugnar el pressupost”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pepe.-., andorra, 13/11/2016 - 13:49

pues quejate a montoro, q es el q lo financia, la ultima aportacion del FLA, 5000 millonacos, claro q sin esta historia, q excusa habria para seguir con el cancer de las autonomias, lugares donde todos los politicos de cualquier signo, medran y saquean a placer. Quousque tandem abutere patientia nostra?