Publicitat
Política · 27 de Febrer de 2012. 15:44h.

Millo adverteix d'excloure el PPC del pacte fiscal

"És la millor garantia de fracàs", ha afirmat el portaveu popular

Millo adverteix d'excloure el PPC del pacte fiscal

Enric Millo, amb Alícia Sánchez-Camacho, en una imatge d'arxiu

El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha advertit que "excloure el PPC de la negociació de la proposta de nou finançament és la millor garantia de fracàs". Segons el diputat, "el PPC ja ha mostrat la seva predisposició a assolir un millor finançament per a Catalunya que, amb una solidaritat justa i finalista, no perjudiqui el creixement de Catalunya".

"És una evidència que el PPC tindrà un paper clau en la negociació d’aquest assumpte davant el Govern d’Espanya, però no cal que ni el senyor Duran ni cap dirigent de CiU que tots sabem que tenen congressos per endavant es posin nerviosos per perdre el protagonisme que els correspon", ha afegit.
 
El portaveu ha advertit que "precipitar el debat perjudicaria l’obtenció d’un acord de tots abans de començar a negociar amb el Govern d’Espanya". Segons Millo, "volem que sigui un acord de tots, que inclogui també els ajuntaments, i creiem que hi ha marge per a l’acord, essent possibilistes i pràctics i abandonant actituds maximalistes i immobilistes".
 
Dins aquesta precipitació ha situat també al PSC que "presenta aquesta setmana el seu model, en un intent desesperat de treure cap i amagar la seva incapacitat manifesta d’exercir d’oposició responsable i seriosa".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Espantat !, Catalunya, 29/02/2012 - 19:53

Aquest advertiment em sona a amenaça. Que pretenen aquest del PP(c) ?. Que el nostre govern els llepi el cul ?. Es que oblidan que a casa nostra son la 3ª força ?. La llàstima es que CiU només va tenir l'opció de pactar amb ells. A ells els hi va es sortir a la foto perqué el pais no els importa res

#6 ivan el terrible, sant cugat del vallés, 28/02/2012 - 17:59

"Perro ladrador, poco mordedor", "ladran, luego cabalgamos", "a buen entendedor, pocas palabras sobran". Dedicado a los autoexcluidos peperos.

#5 josep, igualada, 28/02/2012 - 13:44

aquesta corda amb els peperos está a punt de trencarse a que espera el PSC que es l´unica formació que pot arraconar al PPC. que esperem del PP, axafar-nos sols podem esperas d´aquesta gentusa.

#4 Shardana, barcelona, 28/02/2012 - 12:33

Però no podem deixar estar ja d'una vegada aqueta gentola, que l'únic que saben fer és amenaçar? D'Espanya no ens vindrà res gratis, així és que un dia o altre ens hi haurem d'enfrontar. Dons com més aviat millor, que cada cop ens afebleixen més. Ens corre molta pressa

#3 Tià, Paisos Catalans, 27/02/2012 - 23:46

Per mí ja fa anys que n' esteu exclosos.Vosaltres no parleu mai de la delinquencia que pateix cada dia més gent.No parleu mai de de la corrupció de gent que està dintre el vostra partit. Tot plegat molt i molt curiós