Publicitat
Política · 18 d'Octubre de 2014. 16:46h.

Millo critica les "llàgrimes de cocodril" de Junqueras

El portaveu del PPC veu "una lluita d’egos" entre Mas i el líder d'ERC

Millo critica les "llàgrimes de cocodril" de Junqueras

Enric Millo

El vicesecretari d’acció política del PPC, Enric Millo, ha criticat l’escena d’ahir d’Oriol Junqueras que “plorava per la independència” en una entrevista. Millo creu que eren “llàgrimes de cocodril” i no té clar “si plorava pels 800.000 catalans que no tenen feina, si plorava pels nens en situació de pobresa, si plorava per les entitats que no cobren o els medicaments que no es paguen”. Per aquest motiu ha demanat “serietat”. 

El portaveu dels populars catalans ha manifestat que aquesta setmana “estem assistint a una lluita d’egos entre Mas i Junqueras, un vol amagar el seu fracàs i l’altre liderar el procés d’independència”.

“A mi -ha dit- m’agradaria que m’expliquessin que hi ha darrera d’aquesta independència, ja que per mi només hi ha fracàs, la ruïna i treure a Catalunya d’Espanya i Europa, fora del context internacional”. 

Enric Millo ha qualificat de “placebo independentista” el procés participatiu que vol impulsar Artur Mas “per tranquil·litzar els ànims d’alguns” i ha advertit al Govern que “si impulsa accions fora de la legalitat vigent, evidentment estarà sotmesos una altra vegada a recursos i impugnacions”.

“Estem assistint al final de trajecte d’aquesta etapa fallida” i ha recordat que “el propi President aquesta setmana va admetre que no hi haurà cap referèndum il·legal d’independència”. ”El 10 de novembre cal abandonar el camí cap a la independència i construir un futur millor per als catalans”, ha reblat.

Finalment, el portaveu ha afirmat que “junts podem treballar per construir aquest futur, la nostra prioritat és la recuperació econòmica, creació d’ocupació, garantir els pagaments socials i treballar junts per un àmbit de convivència i concòrdia de tots els catalans”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#19 JoanMarti, villaconejos, 20/10/2014 - 16:09

un pobre home

#18 SPOCH, Bcn, 19/10/2014 - 12:51

UN POBRE DIABLE, NI CAS

#16 KOPOTKIN, barcelona, 19/10/2014 - 09:01

Cada vez que el PPC y Alicia abren la boca salen más independentistas. Esto no hay quien lo pare. Ridículo el PPC. SOS!

#16.1 Marta , Bcn , 19/10/2014 - 10:36

Si eso fuera verdad todos los catalanes seríamos independentistas. Repetís el mismo mantra 1000 veces, pero lo cierto es que vuestro prusés ha llegado a su fin.

Lo siento.

#15 diumenge 19, barcelona, 19/10/2014 - 08:55

-Iceta, seu.
Herrera, no ploris.
Alícia, porta un café. Millo, ves a jugar a fora.
Sabeu que estaba pendent d'una resposta?
Doncs sóc voluntari del N9N i a les eleccions, votaré la Forcadell

#14 Amadeu, Figueres, 19/10/2014 - 07:51

Mira Millo, el plorar es un acte molt íntim i cadascú s'ho sap perqué plora, l'Oriol, evidenment, no té perqué donar-te explicacions a tú ni a ningú.No n'has de fotre rés de perqué plora l'Oriol.Ja es nota que tú no ho has fet gaires vegades.