Política · 10 de Juny de 2017. 10:03h.

Millo demana “l’acta de la reunió”

Per “veure què hi diu i a partir d’aquí prendre mesures”

Millo demana “l’acta de la reunió”

El delegat del Govern espanyol, Enric Millo, ha manifestat en declaracions al Via Lliure de RAC1 que “m’agradaria veure l’acta de la reunió del Consell Executiu, veure què hi diu i a partir d’aquí prendre mesures, si cal”.

“Si hi ha una reunió extraordinària del Consell Executiu  posteriorment hi haurà d’haver una acta signada pels assistents on expressen aquest acord que verbalment que el president va expressar”, ha dit.

“A mi m’interessa poder llegir aquesta acta a veure exactament sobre el paper i signat pels assistents exactament quin és el compromís i com ho pensen desenvolupar. Caldria llegir aquest document, veure què diu, estudiar-lo i a partir d’aquí prendre mesures, si cal”, ha insistit.

També ha advertit que “els polítics, els funcionaris i les empreses que poguessin participar en procediments il·legals corren el risc de quedar inhabilitats, això ja ha passat”.
 
“El govern espanyol manté les propostes que ha fet al president Puigdemont. Primer anar a la conferència de presidents i després anar al congrés, amb el compromís del president Rajoy de donar la cara i debatre amb ell. El govern espanyol manté la mà estesa. Si el president Puigdemont manté que l’única opció és el referèndum caldrà convocar eleccions”, ha sentenciat.

3 Comentaris

Publicitat
#1 Karhu, Bcn, 10/06/2017 - 13:22

Definicio de ma estesa: negarse a cap trobada previa per negociar el que es presentara al parlament per poguerse negar rotundament. Bonica definicio de ma estesa xD

#1.1 Jordi, Altea, 10/06/2017 - 14:00

Si seguís con esas, os va a caer la del tato...

#1.2 manuel, Barcelona (España), 10/06/2017 - 16:11

Te he entendido media frase, vamos mejorando. De verdad crees que no ha habido cap trobada?