Política · 20 de Març de 2017. 19:03h.

Millo diu que el procés “divideix la societat”

El delegat del Govern espanyol critica que la Generalitat reivindica el diàleg, però està disposada a convocar “un referèndum il·legal”

Millo diu que el procés “divideix la societat”

Enric Millo, amb el president de la Diputació de Lleida, Pere Vila (foto: delegació del Govern espanyol)

El delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha assegurat que el procés “divideix la societat” i ha asseverat que “la majoria dels catalans no volen confrontacions, sinó solucions als problemes que tenen”. Així ho ha manifestat després de reunir-se amb el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, i el mateix dia que el president de la Generalitat i el vicepresident del Govern han publicat un article conjunt defensant un referèndum acordat amb l’Estat espanyol.

Millo ha demanat a Puigdemont i Junqueras que decideixin “quin paper volen jugar, perquè no es pot fer de bomber i piròman a la vegada”. El delegat del Govern espanyol ha criticat, en aquest sentit, que el Govern “reivindica el diàleg”, però alhora dóna “l’ultimàtum d’estar disposat a convocar un referèndum il·legal”. “No es pot caure de cap manera en el parany”, ha dit Millo, qui s’ha mostrat “sorprès” perquè la Generalitat mantingui aquesta “posició contradictòria”.

El delegat del Govern espanyol a Catalunya ha demanat a l’Executiu català a “no quedar enrocat i paralitzat en un referèndum que divideix la societat”. També ha refermat que el Govern de Rajoy sempre “ha estat disposat a dialogar”.

Per altra banda, Millo ha anunciat que Adif invertirà 9,5 milions d’euros en la xarxa convencional a Catalunya per a la renovació integral de la via en el tram Maçanet-Caldes de Malavella, en la línia d’ample ibèric Barcelona, Girona- Portbou, mitjançant la licitació de tres contractes de subministrament i transport de materials.

4 Comentaris

Publicitat
#4 ona, Valls, 20/03/2017 - 21:57

Que li pregunti al seu germà independentista Vicenç

#3 Josep-Maria , Barcelona, 20/03/2017 - 21:16

També podria dir Millo que el tracte que «Madrid» aplica a Catalunya causa la divisió de la societat catalana: uns hi estan d'acord i altres no.

#2 0105, bcn, 20/03/2017 - 19:59

Mas pasó a la papelera gracias a sus socios de la CUP k es quien gobierna, y juntos han dividido a los catalanes, gran hazaña del astuto mesias!

#1 modium, Moià, 20/03/2017 - 19:40

El MIllo com sempre , va dir que la nena de Blanes es va morir per culpa de la Generalitat, i ara diu que abans del procés tots erem molt amics essent españols i no estavem dividits. és molt perillós, és el virrei d´españa.