Publicitat
Política · 18 de Maig de 2017. 12:44h.

Millo diu que mentre ell treballa el Govern “fa propaganda”

“És millor que la Generalitat es reuneixi per analitzar les llistes d'espera de la salut pública catalana”

Millo diu que mentre ell treballa el Govern “fa propaganda”

El delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, en declaracions a El món a RAC1, ha reivindicat que “jo faig reunions per trobar solucions als problemes, altres fan propaganda”. “Les acusacions del govern formen part d'un relat que està més vinculat a una situació política en la que es pretén demostrar que uns ho fan bé i altres no per reforçar el procés. No m'ho prenc ni malament”, ha dit.
 
En aquest sentit, ha considerat que “sense competències al Prat és millor que la Generalitat es reuneixi per analitzar la situació de les llistes d'espera de la salut pública catalana”. “Jo intento establir una bona relació amb totes les administracions. Si m'hagués d'emprenyar massa cada vegada que hi ha una sortida d'aquestes…”, ha apuntat.
 
També ha recordat que ”dimarts, el dia abans de la reunió, surt la portaveu de la Generalitat Neus Munté i acusa l'estat de sabotatge contra una de les seves estructures d'Estat, com és l'aeroport del Prat. Deuria tenir un mal dia”.
 
"En una roda de premsa la Generalitat anuncia que farà una reunió i m'hi convoquen públicament, a través dels mitjans. No és de rebut. No sé què hi he de fer jo allà? Vaig parlar amb el conseller i li vaig dir que no podia i que millor quedar un altra dia”, ha explicat.
 
"La reunió del Ministeri no me la invento ahir sinó que és el fruit de diverses reunions que hem fet des de l'1 de maig. La d'ahir ja estava programada i era per tenir conclusions i explicar-ho als mitjans”, ha argumentat, a més d’indicar que “abans i després de la reunió vaig informar els consellers Baiget i Rull de tot plegat. La meva disponibilitat per reunir-nos és permanent”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 fran-bcn, bcn, 19/05/2017 - 13:30

jajajaja quin cinisme Enric. Llegeixes premsa? t has assabentat que uns passatgers han perdut el seu creuer al port de BCN per les cues tercermundistes al Prat??' Fest-t ho mirar nen

#2 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 18/05/2017 - 14:04

Per als espanyolistes, treballar vol dir anar en contra dels interessos nacionals de la nació catalana.

#1 I ARA T'ADONES, Barcelona, 18/05/2017 - 13:29

Portem ja 5 anys de DOCTRINA I PROPAGANDA a tots els ambits
i quan es planta dia rera dia
tard o d'hora arriba el moment de la cullita