Publicitat
Política · 11 de Gener de 2013. 21:17h.

Millo: "Duran em va defraudar com a persona"

"Per temes personals que no vinc a explicar, fins i tot per un cert pudor"

Millo: "Duran em va defraudar com a persona"

Millo, durant l'entrevista amb Josep Cuní

El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha dit que amb Josep Antoni Duran i Lleida "vam tenir discrepàncies polítiques i personals; també ell em va defraudar molt personalment per temes personals, que no vinc a explicar, fins i tot per un cert pudor", ha remarcat en una entrevista a 8 al dia de 8tv.

Arran d'aquests desacords, el dirigent popular ha assenyalat que "són temes que a mi finalment em van fer prendre la decisió de marxar" d'UDC.

Segons Millo, "no és cert que ell em digués a mi que no podia anar en una llista per la meva relació en el cas Pallerols. Ell i jo no vam parlar mai d'això".

El diputat del PPC ha titllat de "martingala" l'acord en el cas Pallerols perquè "teníem dret tots a que hi hagués un judici", tot i reconèixer que el pacte amb el fiscal "és legal".

En aquest sentit ha afegit: "Què és el que no haurem escoltat mai? No haurem escoltat mai el màxim responsable d'Unió Democràtica declarant com a testimoni davant un jutge sota jurament, cosa que jo sí que he fet". "Jo vaig declarar perquè voluntàriament vaig demanar que volia declarar i ell ha permès que el seu partit pagui perquè no vagi a declarar", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 JoanMarti, Abrera, 13/01/2013 - 12:24

Doncs mira que tu a nosaltres com a catala... las cagat o ets molt espanyol per mentir tan

#13 xavier, sabadell, 12/01/2013 - 15:23

En español, que tan identificats s´hi troben els dos, els dirien "tanto monta. monta tanto Isabel, ( poseu-hi Duran) como Fernando( poseu-hi Millo)

#12 contribuyente, Santo Domingo, 12/01/2013 - 11:13

A mi también me decepcionáis como político y como personas Millo

#11 joan, bdn, 12/01/2013 - 08:23

A veure, i per això se'n va anar a ERC i com que no el van voler al PP i tant és mentre em donin un càrrec, Decebedor (no defraudat, a veure si teniu un pèl més de respecte per als que parlem català).

#10 jan, bcn, 12/01/2013 - 01:41

no entenc la paraula "defraudar" del titular, deu voler dir "decebre"... on reparteixen els títols de periodista?