Política · 11 de Gener de 2018. 09:49h.

Millo encoratja Puigdemont a "assumir les conseqüències"

"És absurd que algú pretengui ser president de Catalunya sense ser-hi"

Millo encoratja Puigdemont a "assumir les conseqüències"

El delegat del Govern espanyol, Enric Millo, ha demanat a l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont que torni a Espanya perquè, segons ell, "un ha de ser valent per assumir les conseqüències" de la declaració d'independència.

Millo ha rebutjat en una entrevista a Catalunya Ràdio que Puigdemont vulgui ser president si no torna de Brussel·les: "És absurd que algú pretengui ser president de Catalunya sense ser-hi. Ni ser investit ni exercir, no pot estar fora".

El dirigent del PPC ha exposat que "no puc imaginar que Catalunya tingui un president que estigui fora i fugit de la justícia" i ha advertit que "el Govern espanyol vetllarà perquè es compleixi la legalitat i el reglament del Parlament".

Enric Millo ha dit que "ara ja sabem què passa quan un es desvia del camí" i ha subratllat que "l'Estat ha demostrat que quan algú l'ataca es defensa de manera ferma". Tanmateix, espera que "no siguin necessàries unes noves eleccions" perquè "Catalunya necessita tranquil·litat i normalitat".

El delegat del Govern ha defensat que l'aplicació del 155 "ha estat ponderada i prudent" i ha remarcat que s'ha intervingut "el que era competència del govern espanyol: interior i exteriors".

També ha recordat que les mesures que s'han pres emparades en el 155 deixaran de tenir vigència quan es constitueixi el nou govern, però no passarà el mateix amb la intervenció econòmica perquè "és una mesura que es va prendre abans del 155". En aquest sentit, ha dit que només s'aixecarà "si el ministeri considera que han desaparegut les raons que van motivar la decisió".

Finalment, ha reconegut que "no ens agrada gens el resultat que hem obtingut a les eleccions". "No és el que esperàvem i això ens obliga a analitzar les causes amb serenitat i a revisar on ens hem equivocat", ha conclòs.

5 Comentaris

Publicitat
#5 Laila, Bcn, 13/01/2018 - 11:10

4 dipurats i encara donen consells?

#4 Alejandro, Barcelona, 11/01/2018 - 13:43

No ha lugar; no tiene cojoncios para afrontarlo, sólo tiene flequillo

#3 Lo Pardal, La Figuera, 11/01/2018 - 13:10

De que se rie el Millu? El responsable casolá de las agresiones físicas a los ciudadanos, se rie. El de los expedientes secretos nos explica que El President que se encuentra "huido". Seran caraduras y sinverguenzas... ESTA PERSEGUIDO joder!, está amenazado por toda esta serie de inutiles farsantes antipolíticos, que mamonean por el estado.....

#2 Jesús, Murcia, 11/01/2018 - 12:23

Pues empieza por decirle a tu presidente que cuando tenga que dar explicaciones a los ciudadanos que dé la cara, que no se esconda detrás de un plasma.

#1 botifler1914, Sinitaca, 11/01/2018 - 10:38

Como les gusta ir a que les fustigue la Terribas. No aprenden.