Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2017. 20:45h.

Millo fa el salt a la Generalitat

El delegat del Govern espanyol ofereix una “relació bilateral” als ajuntaments

Millo fa el salt a la Generalitat

Enric Millo amb Àngel Ros (foto: Delegació del Govern español)

El delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha proposat mantenir una “relació bilateral” a l’alcalde de Lleida després de reunir-se amb Àngel Ros aquest dimecres. A més, ha afirmat que vol tenir una “una relació permanent, constant i fluïda” amb els consistoris catalans i de “manera prioritària” amb els de les quatre capitals catalanes. 

Millo ha afegit que “la mà segueix estesa per dialogar amb el govern de la Generalitat i la resta d’administracions públiques de Catalunya”. El delegat del Govern creu que és necessari que les diferents administracions implicades treballin “colze a colze, amb esperit de col·laboració”.  Un “diàleg multilateral” que el delegat del Govern també porta a terme amb representants de la societat catalana, segons ha indicat.

Després de la trobada, Enric Millo ha dit que tenir una relació “fructífera i positiva” amb institucions com la Paeria pot ajudar a agilitzar qüestions en els quals el Govern d’Espanya té competències o capacitat d’incidència, com ara els relatius a infraestructures o turisme.  Segons la delegació del Govern espanyol, el delegat ja ha mantingut reunions “amb aquest mateix esperit” amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la de Girona, Marta Madrenas, i el de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

27 Comentaris

Publicitat
#13 botifler1914, Sinitaca, 16/02/2017 - 12:29

Pero que antes cumplan las leyes .

#12 Gregari, VNG, 16/02/2017 - 09:48

I el Fuigdemont dient que al govern d'Espanya se li acaba el temps de negociar.
Ja ja ja

#11 Gregari, VNG, 16/02/2017 - 09:45

Primer paso: Prescindir de la Generalitat porque está en manos de inútiles que impiden el funcionamiento normal.
Como consecuencia se llegará a demostrar que la Generalitat no hace falta.
Bravo.

#10 Pepón, Bcn, 16/02/2017 - 09:27

La Generalitat ya no existe. Ahora no es más que el cuartel general de los golpistas.

#9 Alejandro, Barcelona, 16/02/2017 - 07:52

Cuando los que debería ser los interlocutores principales no están por la labor perjudicando con ello a los ciudadanos,es obligación del Estado trazar otros puentes que faciliten el libre tránsito del diálogo,de las ideas y del entendimiento, por el bien común, no solo el de unos pocos.

#9.1 Karhu, Bcn, 16/02/2017 - 09:11

Como cuando el gobierno no para de desobedecer las sentencias de esos tribunales a puñados que exige a los demas que cumplan? A nooo que eso para ti no existe :)

#9.2 Alejandro, Barcelona, 16/02/2017 - 10:06

Si te refieres a los incumplimientos con Bruselas, te diré Kahru, que también son condenables y criticables pero, también te digo que, estás confundiendo el culo con las témporas.