Publicitat
Política · 22 de Març de 2016. 20:20h.

Millo recorda a Comín les "llistes d'espera de 24 mesos"

El portaveu del PPC l'insta a "pensar mesures per resoldre els veritables problemes del sistema"

Millo recorda a Comín les "llistes d'espera de 24 mesos"

Enric Millo

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo, ha recordat al conseller de Salut, Toni Comín, que “un sistema de salut no és universal si té llistes d’espera de 24 mesos”.

“És d’això del que s’hauria de preocupar, pensar mesures per resoldre els veritables problemes del sistema”, ha afirmat Millo remarcant que “li hauria que preocupar que 200.000 catalans estiguin a les llistes d’espera”. 

El diputat popular ha anunciat que “el PPC pren la iniciativa, estem enllestint una proposició de llei per reduir les llistes d’espera del sistema sanitari català que presentarem properament i esperem el suport de Junts pel Sí i del propi conseller”.

Així ha reaccionat a l’anunci del Govern que avui ha presentat la memòria preliminar de l’Avantprojecte de llei d’accés universal a l’assistència sanitària. “No resol cap problema, l’ordre 10/2012 ja habilitava que persones immigrants amb empadronament d’un any poguessin tenir accés a aquestes prestacions, fins i tot una altra ordre de 2015 ho va rebaixar a 3 mesos”, ha explicat.

“No és res de nou”, ha denunciat. En aquesta línia ha preguntat, “al conseller Comin li preocupa la salut dels catalans? La saturació de la sanitat pública? El col·lapse dels serveis sanitaris? Els quiròfans tancats?, res d’això s’arregla amb aquesta memòria preliminar”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 Jordi B., L'H, 22/03/2016 - 20:44

Ja va dir Comin que si li donaven els diners que Espanya ens roba cada any depareixerien les llistes d'espera. Un altre motiu per marxar, per millorar la sanitat.

#2.1 Neferu, Barcelona, 22/03/2016 - 21:36

Y si los Pujol y CDC nos devuelven lo robado durante 34 años ni habrían listas de espera, ni deudas con la farmacias, ni quita de pagas de funcionarios, ni habrían medicamentos que tuviésemos que pagar.

#2.2 Jordi B., L'H, 23/03/2016 - 11:27

CDC, qué causa hay contra CDC que no se base en especulaciones? Mucho registro mediático pero de momento nada de nada. Pujol insisto que debe ir a prisión pero que nadie se esconda, la connivencia de todos los gobiernos españoles, socios de Pujol. Funcionarios ? y las victimas de la RL??

#1 Tirant, Bcn, 22/03/2016 - 20:42

Molt bé Millo posant en evidència a aquesta colla de demagogs, hipòcrites i ignorants que ens governa.