Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2017. 15:00h.

Millo ‘repassa’ Puigdemont

"Inventes coses que no són certes i fas afirmacions que res tenen a veure amb la veritat"

Millo ‘repassa’ Puigdemont

Enric Millo, amb Carles Puigdemont, a Palau

El delegat del Govern, Enric Millo, ha enviat un missatge al telèfon de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, en què li recomana "seny" i "tranquil·litat" perquè mai li havia sentit tan "exaltat" i "crispat".

Millo ha respost així a les declaracions que el president cessat ha fet en una entrevista amb Catalunya Ràdio a Brussel·les, on ha carregat contra ell: "Qui s'ha cregut que és aquest senyor? Amb quina autoritat es permet parlar aquest senyor en nom de les institucions de Catalunya? No té cap legitimitat ni autoritat per fer-ho".

"No t'havia vist tan exaltat i crispat. Inventes coses que no són certes i fas afirmacions que res tenen a veure amb la veritat", comença Millo en el seu missatge telefònic a Puigdemont difós per Efe i publicat per altres mitjans. "Aquesta situació requereix serenitat i tu aportes el contrari amb aquestes declaracions", li retreu.

El delegat de Govern prossegueix: "Per cert, em preguntes qui m'he cregut que sóc per parlar en nom de les institucions catalanes. Dius que ni a mi ni al meu partit ens vota ningú? Dius que parlo en nom d'un cop d'Estat, quan ets tu qui ha trencat amb l'Estatut i la Constitució? Tu em coneixes i saps qui sóc. Jo no parlo en nom de les institucions catalanes, ho faig en nom del Govern d'Espanya, perquè sóc el delegat a Catalunya".

"Al meu partit el voten més catalans i catalanes que als teus socis de la CUP, que parlen en nom de la Generalitat i et marquen a tu el camí. Jo vaig ser cap de llista per Girona i tu no ho has estat", li recorda Millo, que repta Puigdemont: "Els catalans i les catalanes no t'han votat mai a tu com a candidat a president de la Generalitat. Tindràs la teva oportunitat el dia 21-D, i llavors podràs dir que t'ha votat algú".

Finalment, Millo ha recomanat a Puigdemont "una mica de modèstia, calma i tranquil·litat". "Si encara aprecies una mica Catalunya, et demano que posis seny, és això el que ens permetrà recuperar la normalitat i l'estabilitat a tots els catalans".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Leonidas , Santa Coloma, 07/11/2017 - 18:54

Lastima que no lo aceptaran en ERC, con un poco de suerte ahora estaria en la trena el chaquetero este

#10 Raurell, Barcelona, 07/11/2017 - 17:58

"A TI NO TE HA VOTADO NADIE"
Qué gran verdad para este Puigdemont que cada dia se llena la boca de democracia, y efectivamente nadie le ha votado.

#9 Sebastià, Barcelona, 07/11/2017 - 17:27

El Millo li te masses considerancions amb aquest fugitiu, el que s'ha de fer es extraditarlo d'una santa vegada i posar-lo en una celda incomunicat,perque es indigne que aquest bandarra estigui mobilitzant tot un pais amb les escenes de covardia i de falsetats. Fa que siguem la riota d'Europa i això ho ha de pagar car.

#8 MJ, Sabadell, 07/11/2017 - 17:26

Excel.lent resposta, Millo. Que jo, d'esqerres tota la vida, hagi de recolçar al PP, en treu de pollaguera. Però, en fin, es el que passa quan algú fa el que ha fet el nostre Govern...

#8.1 Yopyop, Bcn, 07/11/2017 - 17:39

Poca importancia te ser d'esquerres o de dretes per veure que tenim un expresident completament enfollit intentant deixar terra cremada ja no només a Espanya sino a tot Europa amb mentides i falsedats barroeres. Aquesta sera la gran aportacio catalana a la UE, quina p. vergonya.

#7 sr Pepito, Lerida, 07/11/2017 - 17:19

Los separatistas tienen una cosa a su favor :es mas corto decir una mentira que demostrar que lo es.