Publicitat
Política · 10 de Gener de 2013. 10:01h.

Millo sí que dóna la cara

L'exdirigent d'Unió, ara al PPC, explica que va estar imputat al cas Pallerols però que " em van desimputar.

Millo sí que dóna la cara

Millo

El diputat del PP, Enric Millo, que va ser un dels imputats pel cas Pallerols quan pertanyia a Unió, ha assegurat en declaracions a El món a RAC1 que "vaig ser víctima imputada en el cas Pallerols i em van desimputar. Va quedar clara la meva innocència".

Millo ha considerat que "Duran hauria de dimitir per ser coherent amb les seves paraules i per donar exemple". "Si dimitís, els ciutadans agrairien el gest i ell guanyaria autoritat moral", ha defensat en aquest sentit. "Tenia molt d'interès que es fes el judici del cas Pallerols. Jo hagués declarat i hauria dit el mateix que el 2004", ha afirmat

El diputat creu que "vivim moments prou difícils per a que en casos com aquest no s'arribi fins al final i se sàpiga tota la veritat". "És greu que els casos es tapin. Ningú no entén perquè aquí no passa res", ha lamentat, a més de sentenciar que "el més negatiu és que els ciutadans tenen una sensació d'impunitat greu per la política i per la democràcia".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 Ramon, Girona, 10/01/2013 - 18:56

El Sr.Millo, no era delegat de Treball a Girona a l'epoca dels fets? No es va enterrar de com es repartien els diners, sindicats, patronals i partits?. No tenia cap responsabilitat si eren diners per cursos als treballadors?.

#12 Olga, Barcelona, 10/01/2013 - 16:52

Precisament el PP no dona la cara per res que no sigui el desprestigi dels demés i a través de terceres persones. A hores d'ara encara no han donat cap explicació de Bankia cosa que el President del Govern a hores d'ara hagués tingut de fer.

#11 joan, Barcelona, 10/01/2013 - 15:50

Sr Millo. vostè va estar imputat, i en Duran no. I és vostè qui demana la dimissió d'en Duran?

Dit això, jo també demano explicacions a en Duran. Però cada vegada que els del PP obren la boca és tractar-nos d'imbècils, i això hauria de ser delicte.

#9 Vicenç Ramoneda, Sentmenat, 10/01/2013 - 14:20

Listado de imputados por corrupción en PP y PSOE. http://www.tercerainformacion.es/spip.php?article30722

#8 FELIP, girona, 10/01/2013 - 13:57

Millo, els que per desgràcia t'hem conegut ja sabem de quin peu calçes. Sempre surts de puntetes de tot arreu. Ja veurem com acabes en el PP.