Publicitat
Política · 15 de Maig de 2010. 12:02h.

"Millor saber ara de que hem de morir"

Puigcercós replica el PSC i els acusa de "tenir por a un debat Catalunya-Espanya"

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha replicat el PSC, que es mostra partidari de que la sentència sobre l'Estatut s'ajorni fins a després de les eleccions, i ha afirmat que "quan abans sapiguem de que hem de morir millor". En aquest sentit ha lamentat que "a algú els hi fa por anar a les eleccions amb un debat entre Catalunya i Espanya" i ha demanat que "vingui la sentència, que ens diguin quin marge li donen a Catalunya i així la ciutadania podrà prendre cartes".

El dirigent d'Esquerra ha criticat que "el Constitucional cada cop va collant més a Catalunya". "Cada dia que passa veiem que el sector més radical augmenta el volum contra Catalunya", ha assenyalat, a més de recordar que "aquesta serà la quarta retallada". És per aquest motiu que ha considerat que "els catalans hem de crear la nostra pròpia legalitat, aquest haurà de ser l'objectiu del proper segle polític".

Finalment, ha manifestat que "a Zapatero li convé ara una sentència perquè amb la que està caient, amb la crisi i la seva incapacitat política, una sentència l'ajudaria a despistar-nos a tots".

Puigcercós i Portabella, abans de votar
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 independència, maresme, 15/05/2010 - 14:22

Puigcercos,puigcercos,tant et coste fer una constitució com ha fet RCAT ?? encarà no t´has adonat que catalunya-espanya ,es un debat INUTIL (com tu !!)

#2 JO VOTARÉ PLATAFORMA PER CATALUNYA..., L'H, 15/05/2010 - 13:38

Si vosaltres heu de salvar Catalunya,que Déu ens agafi confesats...).Sou proporcionalment el partit que més afiliats heu endollar(ja que us porteu comissió) i a sobre ho feu molt malament(la gestió de Governació de pena,el Carod un forat negre,...).

#1 errequeerre, Barcelona, 15/05/2010 - 12:14

las encuestas confirman que seguen en caida libre de un tiempo a esta parte van perdiendo diputados, senadores, alcaldes y ediles a parrillo, parece que el fin total de eRC esta al caer! esta instalado en la calle como una evidencia ineludible