Publicitat
Política · 30 d'Agost de 2010. 22:32h.

Millor sense Reagrupament

López Tena considera que obtindran un millor resultat en candidatures separades

Millor sense Reagrupament

López Tena, a l'acte de Solidaritat Catalana a Manresa. (Foto: ACN)

Alfons López Tena ha assegurat que la seva formació, Solidaritat Catalana per la Independència, no es presentarà a les pròximes eleccions amb Reagrupament perquè a la reunió de diumenge van arribar a la conclusió que assoliran un millor resultat electoral si es presenten en candidatures separades. A més, també ha assenyalat que els independentistes volen donar un ventall de votació "ampli", i per tant, el fet de presentar dues candidatures va en aquesta línia.

L'advocat ha destacat que la decisió és "ferma" i ha afegit que "ja s'anirà veient" de quina manera Solidaritat Catalana per la Independència i Reagrupament són capaços de col·laborar i fer estratègies "paral·leles i confluents" en l'objectiu conjunt d'assolir la independència.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Meliq Salau, Reus, 31/08/2010 - 22:42

Des del Pentapartit es pretén atiar els atacs entre les dues candidatures per a la Llibertat Nacional. Els catalans no caurem pas en aquest parany. Els votants d'SC i d'RC recomanarem votar l'un a qui no vulgui votar l'altre

#20 Cartanya, bcn, 31/08/2010 - 20:21

En principi tindrem dos partits independentistes, i jo demano que a la hora de anar a votar os fixeu ben be en el contingut (R.cat.)del que voleu per Catalunya( treball i dedicació i honestedat) en contra de aquet farcell (SCI) que no mes es ( populista

#19 Miquel, Balaguer, 31/08/2010 - 19:24

Tots amb Solidaritat!

#18 Jep, Catalunya, 31/08/2010 - 19:08

Sembla mentida que l-interès per la poltrona faci dir tantes barbaritats, Com pot dir que separats obtindran millor resultat? Jo, d-entrada, separats no penso votar a cap dels dos. No vull fer el ridícul i llençar el meu vot.

#17 Mauri, Barcelona, 31/08/2010 - 18:51

Sí, te raó el López-Tena. Anant separats obtindran millor resultat... els altres.