Publicitat
Política · 5 de Març de 2022. 18:59h.

"M'imagino a endollats de l'entorn de Puigdemont viatjant i menjant gratis"

Carrizosa: "Em preocupa que digui que ell és el govern legítim i ningú de la Generalitat el desautoritzi"

"M'imagino a endollats de l'entorn de Puigdemont viatjant i menjant gratis"

El president de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha manifestat - en referència a la sessió celebrada a Canet de Rosselló (França) del Consell per la República aquest dissabte- que "m'imagino a endollats de l'entorn de Puigdemont viatjant i menjant gratis com s'ha estat fent amb el Diplocat a compte dels catalans".

Carrizosa ha assegurat que "em preocupa que Puigdemont digui que ell és el govern legítim i ningú de la Generalitat el desautoritzi", després que Toni Comín hagi dit que "els membres del Govern de la Generalitat, un cop a l'exili, vam seguir exercint com a Govern legítim".

El líder de la formació taronja ha acusat -aquest dissabte a Reus- Puigdemont que apel·li a un "ministeri lliure d'exteriors" per "parlar amb els russos i fer acords amb els partits d'extrema dreta europea".

Carrizosa ha demanat a Aragonès que es pronunciï sobre les declaracions perquè "l'única legitimitat que hi ha a Catalunya neix de les urnes i no dels cenacles que munti un fugit amb diners d'origen incert o desconegut".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Models polítics i Catalunya, Barcelona, 06/03/2022 - 16:48

".. i que ningú de la Generalitat el desautoritzi"
Bona apreciació ! Han rodolat els separatistes cap a un model autocràtic o teocràtic?

I parlant de models, ehem ehem, polítics, com és que no s'ha destituït encara l'Alay?
Desconec si el Terradelles té cap càrrec, i l'immens tedi que em causen em frena el gest d'anar a cercar-ho.

#3 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 05/03/2022 - 20:29

¡Verdadero y realista es lo que dice Carrizosa!
- Lo que dice Puigdemont es otra cosa.

#2 Mortadelo, bcn. España, 05/03/2022 - 19:42

No sé a que espera el valiente Puigdemont y su muchachos para "volverlo a hacer". Putin no dudaría ni un momento en reconocer la República Catalana e integrarla dentro de la Federación de Repúblicas Rusas. Comin además se aseguraría un puesto vitalicio en el servicio de recogida de basura del Kremlin.

#1 Catalonia, Barcelona, 05/03/2022 - 19:42

Del que digui Puigdemont o Comín, pets amb merdé, com si diu que la terra és plana, ara les fartaneres i peteneres a costa dels catalanets, és d'un descaro total, amb el diner públic de tots ténen les mans foradades, ens roben a mans plenes i la distribució de la renda no es veu per enlloc, sanitat, ensenyament, dependència...