Publicitat
Política · 20 de Desembre de 2018. 19:42h.

Minicimera a Pedralbes

Les dues reunions entre el govern català i espanyol no duraran més d'una hora

Minicimera a Pedralbes

La suposada cimera entre el govern espanyol i el català no es perllongarà més d'una hora. La trobada consta en realitat de dues reunions: primer una entre el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez i el president de la Generalitat, Quim Torra, posteriorment, una altra entre les ministres Carmen Calvo i Meritxell Batet per una banda i per l'altra els consellers Pere Aragonès i Elsa Artadi.

Quan els presidents Torra i Sánchez hagin acabat la seva reunió s'afegiran a la trobada entre els dos governs. La roda de premsa està anunciada en un principi entre 20.15 i 20.30. Atès que la cimera ha començat passades les 19.15, això significa que les dues reunions no duraran més d'una hora.

Tampoc està previst parlar dels dirigents independentistes presos perquè finalment ha estat descartada la presència de la Consellera de Justícia, Ester Capella. La portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha negat aquest matí en roda de premsa que fos un veto del Govern espanyol.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 opinador, Barcelona, 21/12/2018 - 09:15

desalojen, vamos, vayan desalojando, que aquí ya no hay nada que ver; usted, el de el fondo, vaya levantándose, que se terminó la función

#1 Vikander , Cornellá , 20/12/2018 - 19:54

Vaya pantomima. Que alguien vea algo positivo en esto dice mucho de ese alguien.