Publicitat

La dona de Pedro Sánchez dóna positiu

Ministres en risc

Begoña Gómez, dona de el president de Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha donat positiu en les proves que li han fet els serveis mèdics per comprovar si havia patit un contagi per coronavirus. 

La secretaria d'Estat de Comunicació ha explicat que "les anàlisis realitzades en les últimes hores a la Moncloa a les persones més properes a el president de govern han donat positiu en el cas de la seva esposa, Donya Begoña Gómez".

Moncloa ha continuat explicant que "tant la senyora Gómez com el president es troben bé. Tots dos es mantenen a la Moncloa i segueixen en tot moment les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries".

Gómez no és la primera persona propera a el president que dóna positiu en les proves per coronavirus. Les proves realitzades als membres de govern i als col·laboradors més propers de el president van confirmar els positius de les ministres de Política Territorial i Funció Pública, Carolina Darias, i la ministra d'Igualtat, Irene Montero.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 Soloesmiopinion, Tabarnia, 15/03/2020 - 10:18

Vaya! Qué casualidad! Otra que estuvo de paseo el 8M....

#6 ferran, jonestown, 15/03/2020 - 10:11

quanta irresponsabilitat mantenint els actes del 8M...

se’n penediran...ho acabaran pagant a les urnes...

#5 Ojotuerto, Calafell.tab, 15/03/2020 - 07:26

Y si leen mi comentario primero, alguno habrà que con tono supremacistas lazi diga que en Paret hay un fabricante de talla mundial, que compite con multinacionales. Y POR QUÉ HAY ESCASEZ, PARA MOSSOS, PRISIONES, SANITARIOS?? POR FALTA DE PREVISIÓN, porque es el Peor Govern de la Historia, y no hay màs banquillo. Élite catalana Game over

#4 Ojotuerto, Calafell.tab, 15/03/2020 - 07:16

En un artìculo de hoy la vanguardia, los Mossos reconocen escasez de mascarillas, y esperar los termómetros láser. De dónde vienen??? Nos encerramos (Pestorra). Bloqueamos fronteras y dejamos fuera las mascarillas y los termómetros para los Mossos?? Y los cómplices publican el control de coche con ? síntomas? Sin mascarillas ni termómetro?.

#3 Capit@n España, Purgandus populus!!, 15/03/2020 - 07:09

Otra feminista coronada....y van...