Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2009. 22:36h.

Miquel Calçada, amb Reagrupament

Heribert Barrera, expresident d'Esquerra, també ha anat a escoltar Carretero

Miquel Calçada, amb Reagrupament

Miquel Calçada i Heribert Barrera, en l'acte de Reagrupament

El periodista Miquel Calçada ha estat una de les personalitats que ha assistit a la presentació de Reagrupament a Sarrià (Barcelona). El comunicador ha ocupat la primera filera de l'auditori del Col·legi Major Sant Jordi, al costat de l'expresident d'Esquerra i expresident del Parlament de Catalunya, Heribert Barrera. La sala s'ha quedat petita i algunes persones han hagut de seguir les intervencions des dels passadissos.

També hi eren a la primera filera el doctor Oriol Domènech i l'historiador Jesús Mestre. El cònsol dels Estats Units a Barcelona, Greggory D. Crouch, ha excusat la seva presència. Una indisposició de darrera hora ha impedit la presència del doctor Moisès Broggi, qui tenia previst dirigir unes paraules als assistents. Sí han intervingut l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra; l'exsecretari de Comerç, Emili Valdero; i el president de Reagrupament, Joan Carretero. L'acte s'ha tancat amb un torn de preguntes.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 un reagrupat, Bcn, 26/11/2009 - 23:32

Cada dia que passa, fa posar el cul mes apretat a tots el unionistes, per que el Dr. Carretero, es l`unic politic que diu les coses per el seu nom. Reagrupament per la independensia.!!!!!!!!

#15 Dels PPCC, Perpinyà, 26/11/2009 - 21:52

"Voler la llibertat del teu poble és ser un extremista????
Independentistes o unionistes. "

No deixem un vocabulari a mans dels enemics

Soc, ets, sem nombrosos a ser Independentistes unionistes

(pels Països catalans" és clar!)

#14 Chiquito de la Calzada, Barbate, 26/11/2009 - 18:36

Ostia, si es mi primo Miguel que vive en Sabadell y se cambió el nombre y se puso una i entre los dos apellidos y ahora sale en la tele y tiene una radio.

#13 Homer, Sabadell, 26/11/2009 - 11:34

Volem polítics valents per anar cap a la independència , com més aviat millor. Estem cansats de polítics "pasotas" i còmodes a la poltrona. El clam catalanista és general i no val fer el ruc, com el tripartit.

#12 Julià, Barcelona, 26/11/2009 - 11:06

Oooooh, quina llàstima!! El cònsol americà no hi ha anat! Amb les ganes que tenia el Carretero de llepar-li el cul!