Publicitat
Política · 13 de Gener de 2009. 11:12h.

Miquel Giménez esdevé independentista

"Tinc la convicció de que no hi ha més sortida per a Catalunya que la independència"

Miquel Giménez esdevé independentista

Miquel Giménez, a COMRàdio

El periodista de COMRàdio, Miquel Giménez, ha manifestat en un article d'opinió a El Mundo que "com a ciutadà que viu i paga els seus impostos a Catalunya, Espanya no em serveix per a res". "I com a un servidor, el mateix els passa a molts", afegeix, a més de considerar que "voler fugir d'aquesta Espanya que pretén ofegar-nos en un totum revolutum amb tal de no donar-nos el que toca per llei no és més que un desig lògic".

Giménez apunta que "jo no sóc nacionalista. Segueixo sent socialista, malgrat la presa de pèl que ZP i els seus ens han fet als que al vam votar. Justament per aquesta raó puc dir que tinc la convicció que no hi ha més sortida per a Catalunya que la independència. Perquè Espanya no permetrà mai que alcem el vol ni com poble ni com individus. Com a poble perquè aquí no hi ha més nacionalisme que l'espanyol, que encara que es digui que no existeix, és com les 'meigas', que d'haver-les, 'haylas'. Precís: nacionalisme de Castella, que és al nacionalisme el que la cobla va ser al folklore durant el franquisme".

"Algun de vostès es preguntarà la raó del meu canvi de parer. ¿Independentista el Giménez? Els explico. No és que desitgi ser independentista, és que no em deixen una altra solució. I sí, estic per les persones i no per les banderes. Per això també estic per un tracte just en el finançament perquè a Catalunya, en el sector de l'univers en el qual viu, hagin carreteres sense peatges, sanitat pública, escola pública, economia sanejada, serveis socials de qualitat, i tot això sense haver d'anar a pidolar cada any a Madrid a veure què donen i si amb això arribem o no a final de mes", afegeix.

"Quan t'han enganyat tantes vegades, és lògic que un no es cregui res. El gat escaldat, de l'aigua freda fuig. I ja no cola el conte que ve la dreta. En matèria de donar el que se'ns ha de donar per llei -llei orgànica, per cert- als catalans, el govern central, sigui socialista sigui popular, adopta sempre la mateixa postura: Espanya abans que ningú. I, com jo sóc ningú, em vaig. On cal estrènyer per a baixar-se d'aquest autobús vell i arnat?", conclou.

Publicitat
Publicitat

133 Comentaris

Publicitat
#133 emprenyat, Barcelona, 20/09/2010 - 14:10

Molt bé, sóm una gran família els que finalment ens hem adonat que no hi ha res a fer. Però ara no sé com dien a: http://policatalana.blogspot.com , si hem de confiar en els 3 mosqueters o bé estem davant dels 3 porquets.

#132 juan (basta de integrismo), zaragoza, 14/01/2009 - 18:56

.. lach concierto en paris o perpiñan no llena ni la mitad del aforo regalando las entradas, va lluis llach a madri y llena teatros desde hace 30 años, eso si madriz es una caverna llena de fascistas que queiren la desaparicion del catalan

#131 juan, zaragoza, 14/01/2009 - 18:53

.. agradable sonoridad... no, ellos ven insultos en decirles que no pasa nada porque no haya un seat gerona, sin darse cuenta que lo importante es tener las fabricas en tus ciudades, y no que tus ciudades den nombre a modelos de seat fabricados en toledo

#130 juan, zaragoza, 14/01/2009 - 18:49

.. maño paleto, aragones pobre etc... son incapaces de cuestionar mis comentarios pero insultarme por mi origen saben todos los separatistas No les gusta oir que los castellers son una bonita tradicion, ni que el catalan es un idioma con una agradable..

#129 juan, zaragoza, 14/01/2009 - 18:48

Yomismo, me siento plenamente identificado con tu comentario quejandote de que te insulten por murciano sin responder a lo que dices A mi como no saben contestarme con argumentos siemore me salen con algo como vete a ver a marianico el corto, o maño ....