Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2015. 11:46h.

Miquel Iceta, a ritme de Queen

El candidat del PSC balla ‘Don't stop me now’ davant Pedro Sánchez

Miquel Iceta, a ritme de Queen

Iceta, durant el ball

El líder del PSC, Miquel Iceta, s’ha presentat com a candidat a la presidència de la Generalitat tot ballant la cançó ”Don't stop me now" de Queen, davant les rialles del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. El ball d’Iceta ha durat més d’un minut, tal i com mostra el vídeo de Libertaddigital penjat a youtube.

Iceta ha afirmat que “no sabem quin resultat hi haurà la nit de les eleccions, però els que esborraven el número del PSC de l’agenda ja l’estan recuperant vistes les últimes enquestes”. “El PSC defensarà sempre els mateixos principis, els defensarà d’aquí a cinc, d’aquí a deu i d’aquí a vint anys, no som una anècdota o res conjuntural, venim de molt lluny”, ha assegurat.

També ha subratllat que “nosaltres estimem aquest país. L’hem fet des de sempre, l’hem fet amb les nostres mans. L’ha fet gent que va aixecar la senyera quan poca gent l’aixecava. Alguns diuen que s’han fet independentistes cansats d’intentar canviar Espanya: aquest no és un partit per a gent cansada. Som un partit que no defalleix”. I ha afegit que “no ens podem permetre creuar els braços i deixar que aquesta batalla la facin uns altres. Nosaltres sí que tenim solucions i sabem amb qui fer-ho”.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#28 Ric, Bcn, 13/09/2015 - 18:13

A ver si haciendo el tonto le tiran otro huevo! Jajaja

#27 David ribas, Barcelona, 12/09/2015 - 22:57

Lo del psc es patetic. Aquesta persona va estar repetint primer deconomia durant 5 anys, incapaç de passar de primer curs durant 5 anys... ara va d'estadista i de home de "seny". Tot i ser de dretes prefereixo mil vegades mes en romeva!

#26 Mercè, Barcelona, 12/09/2015 - 19:57

No ballarà gaire el dia 27 a la nit, hehehe.

#25 Kropotkin, Vic, 12/09/2015 - 13:00

Despues de ver el show, el que vote al PSC es para encerrarlo y tirar la llave al mar en la fosa de las Marianas.. Jua, jua, jua,...

#25.1 pepe, andorra, 12/09/2015 - 13:21

Kropotroll eres un homofobo antisemita. El PSC es un partido muy españolista, casi españolazo, y como tal Yo y mi Casper tenemos pensado votarle varias veces en diferentes mesas electorales.

#24 pepe, andorra, 12/09/2015 - 12:32

sr. rius, estoy segura que Queen no era tan españolista loca como mi Iceta. podríamos porponer a Rajoy, a traves del jefe de Sala, que cambien la letra del himno de España y le pongan el don stop mi nau. La musica no, que la marcha real española tiene mucha marcha, al drag quin le habria encantao.