Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2009. 09:51h.

Miquel Roca critica l'entorn de Pujol

"Ha fet cas a persones que jo mai no escoltaria"

Miquel Roca critica l'entorn de Pujol

Miquel Roca i Pujol, anys enrere

L'advocat Miquel Roca ha criticat l'entorn de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, en una entrevista concedida al periodista Manuel Trallero per al diari El Mundo. Roca considera que Pujol "té molts defectes... com tots". "Però té una característica especial: és massa sensible a l'entorn que li denuncia coses inversemblants".

"Jo crec que al llarg de la seva vida, Pujol ha fet cas a persones que jo mai no escoltaria, fins i tot per a sobre del que demostraven els fets", lamenta. Manuel Trallero afegeix en aquest sentit que Roca "no ha llegit les memòries del president. I per la cara que posa, aventuro que no les pensa llegir. Es coneix massa bé el final".

Roca, d'altra banda, afirma que "la meva pàtria és la llibertat. Identifico Catalunya com la meva pàtria, però la pàtria de la llibertat també la vull per a Espanya".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Eduard, Girona, 16/11/2009 - 22:47

A qui escoltava en Roca ? En Florentino, en Narcís Serra, en Trias de Bes ? El millor que ara pot fer és estar calladet ja que de lliçons no en pot donar gaires.

#20 Alexandre, Barcelona, 16/11/2009 - 20:33

Sóc el seu nebot i molt orgullós! El país necessita polítics com ell! Ah i el que diu no sé què de la Constitución Española...que pensi que sense ella ara no podríem estar comentant aquesta notícia.

#19 roger, EL PUTXET-BCN, 16/11/2009 - 18:49

Aquest senyor es forra amb el seu bufet d'advocats dels contactes que va treure a la política, llibertat per Prenafeta i Alavedra i Roca a la presso per tràfic d'influencies

#18 harry palmer, Londres, 16/11/2009 - 17:51

Cuanto mas conozco de Pujol mas desepcionado estoy de el. Prenafeta fue su perro mastin que amordazo y alimento
a la prensa y los medios de comunicacion.
Ahora la sociedad catalana esta falta de
medios independientes y politicos capaces
como Roca.

#17 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 16/11/2009 - 17:08

Roca és un polític frustat. Aquesta és la llibertat que vol:

http://www.youtube.com/watch?v=NJvSrSjjUHo